סלמון מעושן דק קרום Pizzan הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, בצל, שמרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פיצה סלמון מעושן עם קרום דק, פיצה סלמון מעושן עם קרום מחיטה מלאה, ו פיצה קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1/2 כוס מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר; תן לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים שמן ומלח לתערובת שמרים. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
מפזרים קמח על תערובת שמרים; מערבבים 2 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
4
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
5
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 55
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
תנור
7
מחממים פיצה אבן 30 דקות לפני אפיית הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
8
הסר בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
9
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
10
מגלגלים את הבצק לעיגול דק מאוד של 14 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת קלות, ללא קצוות מורמים, זרועים קמח תירס. קצוות Crimp כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. פירס בצק מספר פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מחליקים בצק לפיצה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
פיצה סטון
מרית
12
אופים ב 550 במשך 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
הסר מהתנור; להפיץ גבינה באופן שווה על פני הבצק. מסדרים צלפים ובצל על גבינות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים
גבינה
מורחים
בצק
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
אופים 5 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב. למעלה באופן שווה עם סלמון; מפזרים שמיר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת 7cellars Elway. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.