מתובל בתולה אפל מרטיני
מרטיני תפוח בתולה מתובל יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם סוכר, עוגיות זנגביל, מקלות קינמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו מתובל בתולה אפל מרטיני, בתולה-איי מלח מתובל, ו בורבון מתובל, בירה ומרטיני מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן שלבו את 1/2 כוס הסוכר, 1/2 כוס מים, מיץ לימון, מקלות קינמון וג ' ינג ' ר מסוכר. מערבבים על אש בינונית עד שהסוכר מתמוסס והסירופ מגיע לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. מסננים ומעבירים לקערה קטנה. (ניתן לבצע 2 ימים מראש).
יוצקים 1/4 כוס מסירופ הקינמון לכד גדול.
מניחים את הסירופ שנותר לקערה רדודה.
טוחנים את הג ' ינג ' רסנפס ואת יתרת 1 כף הסוכר במעבד מיני לפירורים עדינים. (לחלופין, ניתן להניח את העוגיות בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת ולמעוך בעזרת מערוך או תחתית סיר קטן.)
יוצקים את הפירורים לקערה רדודה שנייה.
טובלים את שפת כל כוס מרטיני בסירופ הקינמון. טובלים את החישוקים הרטובים בפירורי העוגיות מספר פעמים לציפוי.
מערבבים את תרכיז מיץ התפוחים וסיידר התפוחים הנוצץ לתוך הכד.
יוצקים לכוסות המוכנות ומקשטים בפרוסות תפוחים.