מתובל-מתוק בשר חזיר פילה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בשר חזיר tenderloin, רוטב סויה, שמן canolanוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טנדרלוין חזיר מתוק ומתובל, טנדרלוין חזיר מתוק ומתובל, ו טנדרלוין חזיר מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. לשטח כל חתיכת חזיר לעובי 1/2 אינץ ' באמצעות קצות האצבעות שלך.
מוסיפים חזיר למחבת; תערובת רוטב סויה כפית שווה על פרוסות חזיר. לבשל 3 דקות או עד השחמה. הפוך חזיר; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מוסיפים סלסה וריבות למחבת; מגבירים את החום לגובה בינוני. מבשלים 30 שניות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מגישים חזיר עם תערובת סלסה, ומפזרים כוסברה.