קושיבינוני
מוכן ב18 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מתוק, מלוח, סוכריות פריטו

מתוק, מלוח, סוכריות פריטו
מתוק, מלוח, ממתקים פריטו יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אופציונלי: כמה בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו ממתקים מתוקים ומלוחים, סיר חרס מלוח ממתקים מתוקים, ו כוסות ממתקים מתוקים ומלוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F ו קו 13×9 מחבת אינץ ' עם נייר קלף או לא מקל (שחרור) לסכל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים בייגלה במעבד מזון ודופק כדי לשבור-לא לרסק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
תוסיף פריטוס למעבד ותפריד ביניהם עם בייגלה. זרוק לתוך פאן. תפרקו את כוסות חמאת הבוטנים ותזרקו אותם לתערובת. זה צריך להיראות דומה לזה, תוך התחשבות זה חצי אצווה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים חמאה בסיר שאינו מקל להמס מעל חום בינוני. כאשר חמאה מומסת, מערבבים בסוכר חום. מביאים תערובת לרתיחה מלאה ומרתיחים במשך 1 דקה, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים מעל תערובת פריטו ואופים במשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מחבת מהתנור ומפזרים שבבי שוקולד על ממתקים חמים. חזור לתנור במשך 1 דקה כדי לרכך את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מורחים שוקולד צ ' יפס מרוכך על פני ברים.מגניב בטמפרטורת החדר עד שאתה מרגיש את המחבת הוא מגניב מספיק כדי להיות מועבר למקרר שלך, ולאחר מכן להעביר למקרר כדי להגדיר את השוקולד. כאשר שוקולד מוגדר, להרים מחבת לשבור את הממתקים כמו שהיית טופי שקדים. אתה יכול לאכול את זה קר או לתת לו לחזור למטה לטמפרטורת החדר. זה לא חייב להיות בקירור, באמת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
טופי.טופי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי