סביצ'ה מבושלת בפטריות ואבוקדו
סביצ'ה מבושל פלאש עם פטריות ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שרימפס, פטרוזיליה שטוחה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: שרימפס מעושן וסביצ'ה אבוקדו, סביצ'ה טונה Ahi עם מנגו ואבוקדו, ו שרימפס וטאקו אבוקדו בסגנון סביצ'ה.
הוראות
להביא 2 סירים בינוניים של מים מלוחים לרתיחה חזקה.
מוסיפים את הדיונון ל-1 סיר והחסילון לשני ומרתיחים עד שרק בישלו, בערך 1 דקה לדיונון ו -3 דקות לחסילון.
מסננים את הדיונון ואת השרימפס ומיד להעביר לקערה של מי קרח להתקרר.
בקערה גדולה, מערבבים את מיץ הלימון עם שמן בוטנים, פטרוזיליה, כוסברה, שום וחלפיאו.
מוסיפים את הפטריות, שרימפס ודיונון. מתבלים במלח ופלפל ומקררים עד שמתקררים, כ-10 דקות.
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות על סביצ ' ה הצונן.
מסדרים את החלקים הכתומים ואת פלחי אבוקדו סביב קצה מגש. באמצעות כפית מחוררת, להפיץ את הסביצ ' ה במרכז. כף חלק המרינדה מעל התפוזים ואבוקדו ומגישים מיד.