קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

סביצ'ה מבושלת בפטריות ואבוקדו

סביצ'ה מבושלת בפטריות ואבוקדו
סביצ'ה מבושל פלאש עם פטריות ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שרימפס, פטרוזיליה שטוחה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: שרימפס מעושן וסביצ'ה אבוקדו, סביצ'ה טונה Ahi עם מנגו ואבוקדו, ו שרימפס וטאקו אבוקדו בסגנון סביצ'ה.

הוראות

1
להביא 2 סירים בינוניים של מים מלוחים לרתיחה חזקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הדיונון ל-1 סיר והחסילון לשני ומרתיחים עד שרק בישלו, בערך 1 דקה לדיונון ו -3 דקות לחסילון.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את הדיונון ואת השרימפס ומיד להעביר לקערה של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז שוב יבש לטפוח.
5
בקערה גדולה, מערבבים את מיץ הלימון עם שמן בוטנים, פטרוזיליה, כוסברה, שום וחלפיאו.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הפטריות, שרימפס ודיונון. מתבלים במלח ופלפל ומקררים עד שמתקררים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות על סביצ ' ה הצונן.
מרכיבים שתצטרך
8
מסדרים את החלקים הכתומים ואת פלחי אבוקדו סביב קצה מגש. באמצעות כפית מחוררת, להפיץ את הסביצ ' ה במרכז. כף חלק המרינדה מעל התפוזים ואבוקדו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך