מתוק תפוח פונטינה פניני
מתוק אפל פונטינה פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 1031 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, לחם צלוי, מותק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נקניק עוף, חמאת תפוחים ופונטינה פניני עם בצל אדום מקורמל, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו ארטישוק ופונטינה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: צלחת אפייה רדודה
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף וריסוס עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים את התפוחים, 2 כפות דבש, הל ומלח.
שכבת תערובת התפוח בשורות חופפות מעט על גיליון האפייה מוכן.
בסיר בינוני, לשלב את לימונצ ' לו, סוכר, 1/2 כוס מים, להישאר 1/4 כוס דבש ורוזמרין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים עד שהסוכר מומס.
הסר מהחום ולאפשר תלול לפחות 10 דקות. זן, הזמנת רוזמרי, ולהניח בצד.
להבריש את הקרביים של כל פרוסת בריוש עם סירופ לימונצ ' לו. לאחר מכן שכבת פונטינה ורבע מהתערובת של אפל. סגור את הכריכים והנח את הביצים החבויות. משרים את שני הצדדים של כל כריך.
מניחים את הכריכים על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז עודף ביצה.
מחממים מחבת משומנת או מכבש פניני. מבשלים את הכריכים עד באופן שווה השחמה בכל צד. חותכים לחצי ומגישים עם סירופ לימונצ ' לו שנותר בצד.
מקשטים עם קמצוץ של סוכר טורבינדו, גרידת לימון וספרי רוזמרין שמורים. מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.