מתכון אומוריס
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מתכון Omurice יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. אם יש לכם חזה עוף, שמנת, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. נסו Omurice, Omurice, ו אומוריצ'ה (אורז חביתה יפני) (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את העוף ברוטב סויה בזמן שאתה מכין את כל שאר החומרים.
לשבור את הביצים לתוך קערה יחד עם שמנת ומלח.
לטאטא יחד עד התערובת אחידה בצבע.
מוסיפים את שמן הירקות והבצל למחבת על חום בינוני-גבוה ומטגנים את הבצלים עד שהם רכים ומתחילים להשחים.
מוסיף את העוף ומערבבים ומטגנים עד שאתה לא רואה שום צדדים גלם יותר.
מוסיפים את האורז, ומפרקים אותו עם מרית כך שהוא מתחמם באופן שווה.
ברגע שהאורז כבר התחמם, להוסיף את קטשופ ורוטב צדפות, ומערבבים ומטגנים עד שהאורז הוא צבע אפילו והקטשופ הוא רק מתחיל caramelize. מתבלים עם פלפל שחור לפי הטעם.
צלחת האורז. אתה יכול להשתמש קערה כמו עובש לתת לו צורה עגולה או אליפסה.
מחממים מחבת קטנה שאינה מקל 8 אינץ ' מעל חום בינוני עד חם בינוני.
מוסיפים את החמאה ומערבלים להמס ומעילים את המחבת באופן שווה.
מוסיפים את הביצים ומבשלים עד שהשכבה התחתונה של הביצים נקבעת (התחתית תתחיל להיות אטומה).
בעדינות מערבבים את הביצים, תוך טלטול המחבת כדי ליישב מחדש את הביצה לא מבושל.
להגביר את החום גבוה במשך כמה שניות כדי להפוך את הביצה קל יותר להחליק מתוך המחבת (הביצה צריכה להחליק סביב המחבת בקלות כאשר מזועזע).
מניחים את המחבת על האורז מצופה בעדינות להחליק את הביצה מתוך המחבת על האורז.
מקשטים עם קטשופ ופטרוזיליה לפי הטעם.