מתכון לבישול איטי אמנון דבש כתום
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם אמנון, פילה אמנון, תפוזים מנדרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו מתכון בקר תפוז בישול איטי, דבש חרדל כתום בישול איטי ספירלה לחתוך בשר חזיר, ו תנור איטי דבש זיגוג תפוזים גזר (מתכונים דומים).
הוראות
דגים! זה מה שיש לארוחת ערב.אני אוהב להכין דגים בסיר. אני אוהב לעשות פחות או יותר כל דבר crockpot, אבל הקלות של עשיית דגים היא פשוט כל כך נפלאה, אני מופתע שכולם לא לבשל דגים זה way.It 's easy.It' s moist and flavorful.It לא מחמם את הבית על חם day.it לא מסריח את המטבח.וניקיון הוא כמעט לא קיים.גול!היה לי חבורה של אמנון קפוא בבית שקניתי בתפזורת, והייתי צריך מתכון חדש. הילדים שלי, ללא ספק, הטילפיה האהובה עליהם היא פרמז ' ן אמלאפיה, אבל רציתי ארוחת ערב דלת שומן כדי לנטרל את הקרחונים של תירס מוקרם גביני שאכלתי לפני כמה ימים.המרכיבים.מגיש 44 פילה אמנון (קפוא הוא בסדר גמור)2 כפות חומץ בלסמי vinegar1 כף דבש 1 (10 אונקיות) יכול מנדרין תפוזים, drainedaluminum foilsalt ופלפל לפי הטעם ליד השולחן
ההוראות.השתמש תנור איטי 6 ליטר.
מניחים אורך של רדיד על השיש שלך ומניחים את הדגים ישירות באמצע. לטפטף חומץ בלסמי ודבש על החלק העליון של כל פילה, ולמקם קומץ תפוזים מנדרינית סחוט על גבי (הילדים שלי אוהבים לשתות את המיץ!).מקפלים על רדיד וקרים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
שים את שקית נייר הכסף לתוך הבישול האיטי שלך, ולשים את המכסה על (אם אתה מעדיף פילה דג אחד לכל מנה להגשה, לחלק את הרוטב ואת התפוזים). מבשלים על גבוה במשך שעתיים, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. אם הדג שלך היה קפוא, זה עלול לקחת עוד 30 דקות בערך, אבל אתה עדיין צריך לבדוק את זה אחרי שעתיים. מתבלים לפי הטעם עם קצת מלח ופלפל בשולחן.פסק הדין.כולנו אהבנו את זה, והצלחתי לחלוק את הסיפור של סבא שלי על תפוזים מנדרינית שהם באמת דגי זהב חסרי עצמות. זה קצת מוזר, אבל הילדים אהבו את הסיפור כמו שאני אהבתי כשגדלתי.עוד דגים בנייר כסף: פילה סול עם פסטוסלמון עם לשפשף מתוק ומתובל
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.