קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

מתכון לבישול איטי אמנון דבש כתום

מתכון לבישול איטי אמנון דבש כתום
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם אמנון, פילה אמנון, תפוזים מנדרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו מתכון בקר תפוז בישול איטי, דבש חרדל כתום בישול איטי ספירלה לחתוך בשר חזיר, ו תנור איטי דבש זיגוג תפוזים גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
דגים! זה מה שיש לארוחת ערב.אני אוהב להכין דגים בסיר. אני אוהב לעשות פחות או יותר כל דבר crockpot, אבל הקלות של עשיית דגים היא פשוט כל כך נפלאה, אני מופתע שכולם לא לבשל דגים זה way.It 's easy.It' s moist and flavorful.It לא מחמם את הבית על חם day.it לא מסריח את המטבח.וניקיון הוא כמעט לא קיים.גול!היה לי חבורה של אמנון קפוא בבית שקניתי בתפזורת, והייתי צריך מתכון חדש. הילדים שלי, ללא ספק, הטילפיה האהובה עליהם היא פרמז ' ן אמלאפיה, אבל רציתי ארוחת ערב דלת שומן כדי לנטרל את הקרחונים של תירס מוקרם גביני שאכלתי לפני כמה ימים.המרכיבים.מגיש 44 פילה אמנון (קפוא הוא בסדר גמור)2 כפות חומץ בלסמי vinegar1 כף דבש 1 (10 אונקיות) יכול מנדרין תפוזים, drainedaluminum foilsalt ופלפל לפי הטעם ליד השולחן
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
אמנוןאמנון
תירס מוקרםתירס מוקרם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
ההוראות.השתמש תנור איטי 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מניחים אורך של רדיד על השיש שלך ומניחים את הדגים ישירות באמצע. לטפטף חומץ בלסמי ודבש על החלק העליון של כל פילה, ולמקם קומץ תפוזים מנדרינית סחוט על גבי (הילדים שלי אוהבים לשתות את המיץ!).מקפלים על רדיד וקרים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
שים את שקית נייר הכסף לתוך הבישול האיטי שלך, ולשים את המכסה על (אם אתה מעדיף פילה דג אחד לכל מנה להגשה, לחלק את הרוטב ואת התפוזים). מבשלים על גבוה במשך שעתיים, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. אם הדג שלך היה קפוא, זה עלול לקחת עוד 30 דקות בערך, אבל אתה עדיין צריך לבדוק את זה אחרי שעתיים. מתבלים לפי הטעם עם קצת מלח ופלפל בשולחן.פסק הדין.כולנו אהבנו את זה, והצלחתי לחלוק את הסיפור של סבא שלי על תפוזים מנדרינית שהם באמת דגי זהב חסרי עצמות. זה קצת מוזר, אבל הילדים אהבו את הסיפור כמו שאני אהבתי כשגדלתי.עוד דגים בנייר כסף: פילה סול עם פסטוסלמון עם לשפשף מתוק ומתובל
מרכיבים שתצטרך
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרקרים דג זהבקרקרים דג זהב
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סולסול
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהתפוזים מנדרין, 10 עוז, סחוטתפוזים מנדרין, 10 עוז, סחוט283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוזים מנדרינית, סחוטיםתפוזים מנדרינית, סחוטים4שרימפס וורידיםאני אוהב להכין דגים בסיר. אני אוהב לעשות פחות או יותר כל דבר crockpot, אבל הקלות של עשיית דגים היא פשוט כל כך נפלאה, אני מופתע שכולם לא לבשל דגים בדרך זואני אוהב להכין דגים בסיר. אני אוהב לעשות פחות או יותר כל דבר crockpot, אבל הקלות של עשיית דגים היא פשוט כל כך נפלאה, אני מופתע שכולם לא לבשל דגים בדרך זו4שרימפס וורידיםדגים! זה מה שיש לארוחת ערב.דגים! זה מה שיש לארוחת ערב.12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4שרימפס וורידיםמתכון לבישול איטי אמנון דבש כתוםמתכון לבישול איטי אמנון דבש כתום4שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעם ליד השולחןמלח ופלפל לפי הטעם ליד השולחן4פילה אמנון (קפוא הוא בסדר גמור)פילה אמנון (קפוא הוא בסדר גמור)4פילהפילה tilapia xפילה tilapia x4שרימפס וורידיםזה לא מסריח את המטבח.זה לא מסריח את המטבח.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.