קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

מתכון לבישול איטי אמנון דבש כתום

מתכון לבישול איטי אמנון דבש כתום
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם אמנון, פילה אמנון, תפוזים מנדרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו מתכון בקר תפוז בישול איטי, דבש חרדל כתום בישול איטי ספירלה לחתוך בשר חזיר, ו תנור איטי דבש זיגוג תפוזים גזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
דגים! זה מה שיש לארוחת ערב.אני אוהב להכין דגים בסיר. אני אוהב לעשות פחות או יותר כל דבר crockpot, אבל הקלות של עשיית דגים היא פשוט כל כך נפלאה, אני מופתע שכולם לא לבשל דגים זה way.It 's easy.It' s moist and flavorful.It לא מחמם את הבית על חם day.it לא מסריח את המטבח.וניקיון הוא כמעט לא קיים.גול!היה לי חבורה של אמנון קפוא בבית שקניתי בתפזורת, והייתי צריך מתכון חדש. הילדים שלי, ללא ספק, הטילפיה האהובה עליהם היא פרמז ' ן אמלאפיה, אבל רציתי ארוחת ערב דלת שומן כדי לנטרל את הקרחונים של תירס מוקרם גביני שאכלתי לפני כמה ימים.המרכיבים.מגיש 44 פילה אמנון (קפוא הוא בסדר גמור)2 כפות חומץ בלסמי vinegar1 כף דבש 1 (10 אונקיות) יכול מנדרין תפוזים, drainedaluminum foilsalt ופלפל לפי הטעם ליד השולחן
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
אמנוןאמנון
תירס מוקרםתירס מוקרם
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
ההוראות.השתמש תנור איטי 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מניחים אורך של רדיד על השיש שלך ומניחים את הדגים ישירות באמצע. לטפטף חומץ בלסמי ודבש על החלק העליון של כל פילה, ולמקם קומץ תפוזים מנדרינית סחוט על גבי (הילדים שלי אוהבים לשתות את המיץ!).מקפלים על רדיד וקרים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
שים את שקית נייר הכסף לתוך הבישול האיטי שלך, ולשים את המכסה על (אם אתה מעדיף פילה דג אחד לכל מנה להגשה, לחלק את הרוטב ואת התפוזים). מבשלים על גבוה במשך שעתיים, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. אם הדג שלך היה קפוא, זה עלול לקחת עוד 30 דקות בערך, אבל אתה עדיין צריך לבדוק את זה אחרי שעתיים. מתבלים לפי הטעם עם קצת מלח ופלפל בשולחן.פסק הדין.כולנו אהבנו את זה, והצלחתי לחלוק את הסיפור של סבא שלי על תפוזים מנדרינית שהם באמת דגי זהב חסרי עצמות. זה קצת מוזר, אבל הילדים אהבו את הסיפור כמו שאני אהבתי כשגדלתי.עוד דגים בנייר כסף: פילה סול עם פסטוסלמון עם לשפשף מתוק ומתובל
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים דג זהבקרקרים דג זהב
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סולסול
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהתפוזים מנדרין, 10 עוז, סחוטתפוזים מנדרין, 10 עוז, סחוט283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוזים מנדרינית, סחוטיםתפוזים מנדרינית, סחוטים4ריבס, קצוץ טרי או קפואאני אוהב להכין דגים בסיר. אני אוהב לעשות פחות או יותר כל דבר crockpot, אבל הקלות של עשיית דגים היא פשוט כל כך נפלאה, אני מופתע שכולם לא לבשל דגים בדרך זואני אוהב להכין דגים בסיר. אני אוהב לעשות פחות או יותר כל דבר crockpot, אבל הקלות של עשיית דגים היא פשוט כל כך נפלאה, אני מופתע שכולם לא לבשל דגים בדרך זו4ריבס, קצוץ טרי או קפואדגים! זה מה שיש לארוחת ערב.דגים! זה מה שיש לארוחת ערב.1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמתכון לבישול איטי אמנון דבש כתוםמתכון לבישול איטי אמנון דבש כתום4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעם ליד השולחןמלח ופלפל לפי הטעם ליד השולחן4פילה אמנון (קפוא הוא בסדר גמור)פילה אמנון (קפוא הוא בסדר גמור)4פילהפילה tilapia xפילה tilapia x4ריבס, קצוץ טרי או קפואזה לא מסריח את המטבח.זה לא מסריח את המטבח.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.