קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתלה כבש עם נענע-בזיליקום פסטו

מתלה כבש עם נענע-בזיליקום פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מדף של כבש עם מנטה בזיליקום פסטו. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלי נענע קלים, פלפל, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מתלה קלוי של כבש עם פסטו מנטה, מתלה צלי כבש עם נענע, ו Rack של כבש עם תבלין מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הנענע, בזיליקום, אגוזים, גבינה, מיץ לימון, שום, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל במעבד מזון עד עשבי תיבול קצוצים דק. עם ריצת המכונה, בהדרגה להתמזג 1/3 כוס שמן עד התערובת חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גבינהגבינה
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
עשבי תיבולעשבי תיבול
מנטהמנטה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים בנדיבות את מדפי הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
5
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גריל או מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
6
מניחים 1 מתלה כבש במחבת ומבשלים רק עד חום, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מעבירים את בשר מתלה כבש בצד על תבנית אפייה גדולה וכבדה. חזור עם 2 מתלי כבש הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
צולים את הטלה בתנור עד מבושל עד doneness הרצוי, כ 20 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעבירים את מדפי הטלה למשטח עבודה. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
10
חותכים את הטלה בין העצמות לצלעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
11
מורחים את הפסטו על 1 לחתוך בצד של כל קוצצים. מסדרים את הצלעות, פסטו בצד למעלה, על צלחות או מגש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פסטופסטו
12
עצה מראש: מדפי פסטו וטלה עשויים להיות מוכנים עד לנקודה זו 1 יום קדימה. מכסים את הפסטו והטלה בנפרד ומקררים. תן זמן נוסף לטלה הצונן לצלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטופסטו
כבשכבש
13
לחלופין, מדפים של כבש ניתן לחתוך ואז צלוי לפני ההגשה. כדי לצלות את הטלה: השתמש 18 עד 24 צלעות כבש יחיד בשרי (כ 2 1/2 אונקיות כל אחד, מ 3 מתלים של כבש). מחממים את המטגן. מסדרים את צלעות הטלה בשכבה אחת מעל 2 סדינים אפייה כבדים. מברישים קלות את צלעות הכבש בשמן ומפזרים מלח ופלפל. במבט מקרוב, לצלות את צלעות כבש 3 אינץ ' ממקור החום עד מבושל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות כבשצלעות כבש
צלעות כבשצלעות כבש
צלעות כבשצלעות כבש
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מורחים את הפסטו על הצלעות. מסדרים את הצד פסטו צלעות על צלחות או מגש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פסטופסטו
15
יין מומלץ # 1: בורולי ברולו 1998
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
16
אזור / מקור: Barolo, Piedmont
17
ענבים/זני: Nebbiolo
מרכיבים שתצטרך
NebbioloNebbiolo
ענביםענבים
18
יין מומלץ # 2: Avignonesi Vino Nobile d ' Montepulciano 2001
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
19
אזור / מוצא: Montepulciano, טוסקנה
מרכיבים שתצטרך
MontepulcianoMontepulciano
20
ענבים / VARIETAL: Sangiovese (Prugnolo Gentile - שיבוט מקומי של sangiovese)
מרכיבים שתצטרך
סנג ' ובזהסנג ' ובזה
ענביםענבים