מתלה כבש עם נענע-בזיליקום פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מדף של כבש עם מנטה בזיליקום פסטו. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלי נענע קלים, פלפל, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מתלה קלוי של כבש עם פסטו מנטה, מתלה צלי כבש עם נענע, ו Rack של כבש עם תבלין מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הנענע, בזיליקום, אגוזים, גבינה, מיץ לימון, שום, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל במעבד מזון עד עשבי תיבול קצוצים דק. עם ריצת המכונה, בהדרגה להתמזג 1/3 כוס שמן עד התערובת חלקה וקרם.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מפזרים בנדיבות את מדפי הטלה במלח ופלפל.
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גריל או מחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מניחים 1 מתלה כבש במחבת ומבשלים רק עד חום, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים את בשר מתלה כבש בצד על תבנית אפייה גדולה וכבדה. חזור עם 2 מתלי כבש הנותרים.
צולים את הטלה בתנור עד מבושל עד doneness הרצוי, כ 20 דקות עבור בינוני-נדיר.
מעבירים את מדפי הטלה למשטח עבודה. להפריש במשך 10 דקות.
חותכים את הטלה בין העצמות לצלעות בודדות.
מורחים את הפסטו על 1 לחתוך בצד של כל קוצצים. מסדרים את הצלעות, פסטו בצד למעלה, על צלחות או מגש, ומגישים.
עצה מראש: מדפי פסטו וטלה עשויים להיות מוכנים עד לנקודה זו 1 יום קדימה. מכסים את הפסטו והטלה בנפרד ומקררים. תן זמן נוסף לטלה הצונן לצלות.
לחלופין, מדפים של כבש ניתן לחתוך ואז צלוי לפני ההגשה. כדי לצלות את הטלה: השתמש 18 עד 24 צלעות כבש יחיד בשרי (כ 2 1/2 אונקיות כל אחד, מ 3 מתלים של כבש). מחממים את המטגן. מסדרים את צלעות הטלה בשכבה אחת מעל 2 סדינים אפייה כבדים. מברישים קלות את צלעות הכבש בשמן ומפזרים מלח ופלפל. במבט מקרוב, לצלות את צלעות כבש 3 אינץ ' ממקור החום עד מבושל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מורחים את הפסטו על הצלעות. מסדרים את הצד פסטו צלעות על צלחות או מגש, ומגישים.
יין מומלץ # 1: בורולי ברולו 1998
אזור / מקור: Barolo, Piedmont
יין מומלץ # 2: Avignonesi Vino Nobile d ' Montepulciano 2001
אזור / מוצא: Montepulciano, טוסקנה
ענבים / VARIETAL: Sangiovese (Prugnolo Gentile - שיבוט מקומי של sangiovese)