אם יש לך שיני שום, מים, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו צלעות כבש.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
2
טחון ומחית שום למשחה עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים יחד עם עשבי תיבול ושמן 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
3
שים עגבניות לחתוך צדדים למעלה בתבנית אפייה קטנה משומנת טפטוף עם שליש תערובת שום. צולים עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
חום 1 כף שמן במחבת 10 אינץ ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. כבש חום מכל הצדדים, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר כבש ללוח חיתוך ולהשליך שמן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
חום הנותרים שמן כף במחבת על חום בינוני לבשל שאלוט ותפוחי אדמה, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות הם השחמה, 3 עד 5 דקות. מערבבים במים וחצי מתערובת השום הנותרת ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8
לשפשף תערובת השום הנותרת על צד השומן של מדפי כבש. מסדרים כבש מעל תפוחי אדמה וצולים בתנור עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושמים 54° עבור בינוני-נדיר, 20 עד 25 דקות.