מתלה קלוי של כבש עם פסטו מנטה
מתלה קלוי של כבש עם פסטו מנטה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 801 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ תפוחים, פתיתי פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מתלה כבש עם נענע-בזיליקום פסטו, כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם שקדים-מנטה, ו כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם שקדים-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בואו הטלה לבוא לטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות לפני שאתה מוכן לצלות. מתבלים את הטלה מכל הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה עם ידית חסינת חום מעל חום בינוני גבוה.
שים את המתלה למחבת, צד שומן למטה, ולצרוב אותו עד שהוא השחמה, על 2 עד 3 דקות. הפוך את המדף מעל לצרוב בצד השני במשך 2 דקות.
מכניסים את המחבת לתנור וצולים את הטלה עד שהוא בינוני-נדיר, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -125 עד 130 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית, כ -15 עד 20 דקות.
הסר את הטלה מהתנור, לכסות אותו בנייר כסף, ולתת לו לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך לתוך צלעות.
שלב את כל החומרים בקערה של מעבד מזון. תהליך עד התערובת היא כמעט חלקה. לטעום ולהתאים את התבלינים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. הפסטו עשוי להתבצע 1 יום קדימה, מכוסה ומקורר. תביא את הפסטו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.