קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נאנאימו בר (Nanaimo Bars)

נאנאימו בר (Nanaimo Bars)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נאנאימו בר (Nanaimo Bars) קונספט חדש שכדי. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קוקוס מיובש, זנגביל טחון, אבקת פודינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.

הוראות

1
קו 20 ס "מ רדוד (8 אינץ') מגש אפייה מרובע עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
כדי להפוך את השכבה הראשונה: בקערה גדולה, לערבב את כל החומרים יחד מלבד החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את החמאה המומסת מעל ולשלב היטב. באמצעות כפית, לחץ על זה לתוך הפח וצינה במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
כדי להפוך את השכבה השנייה: קרם את החמאה עם אבקת פודינג, באופן אידיאלי עם יד חשמלית להקציף, עד רכות. ואז להוסיף את הסוכר הדובדבן קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להוסיף קצת מים חמים אם זה נעשה נוקשה מדי. להחליק את תערובת השמנת על גבי בסיס ביסקוויט, ושוב למקם במקרר במשך 15 דקות כדי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
כדי להפוך את השכבה השלישית: להמיס את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום על סיר של מים רותחים עד חלקה ומבריקה, מוודא הבסיס של הקערה לא נוגע במים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תן לו להתקרר מעט, ואז לשפוך על שכבת פודינג וחלק עם סכין צבעים. צ ' יל במשך 15 דקות נוספות, או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
8
הוצא מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לו לרכך מעט, ולאחר מכן לחתוך לסורגים עם סכין חדה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד