נאצ'וס בטטה ופובלנו קלויים עם ממרח אבוקדו
נאצ'וס בטטה ופובלנו קלויים עם ממרח אבוקדו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית מטוגנת, שמן קנולה, מניית עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Poblano קלוי וסלט בטטה, בטטה, דוחן, המבורגרים שעועית מטוגנת עם קרם אבוקדו Poblano קלוי, ו קליעי בטטה צלויים עם ממרח אבוקדו ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 232°.
שלב תפוחי אדמה מתוקים, poblanos, serranos, שיני שום במחבת קלייה גדולה, ולזרוק עם שמן. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח.
מעבירים לתנור ומבשלים, תוך ערבוב כל 5 דקות, עד שתפוחי אדמה מתוקים רכים ומשחימים קלות ואת הצ ' ילי מושחרים בכתמים, 15 עד 20 דקות בסך הכל. שים את פאן בצד כדי להתקרר לכמה דקות.
בינתיים, חום מטוגן מחדש שעועית שחורה בסיר בגודל בינוני על אש בינונית נמוכה.
יוצקים במחצית ציר העוף, ומערבבים עד חלקה. אתה רוצה את השעועית להיות עקביות להפיץ, לא עבה, כך שהם קלים כפית על הצ ' יפס. אם עדיין עבה, להוסיף את שאר ציר העוף. להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד, ומבשלים עד שעועית חמים. ואז להפחית את החום לנמוך.
חותכים את האבוקדו לשניים, להסיר את הבורות, ולגרוף את הבשר.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה, יחד עם מיץ ליים, כוסברה, וקמצוץ גדול של מלח. השתמש בחלק האחורי של הסכין שלך כדי מועך את שיני שום קלוי ולהוסיף אותם לקערה.
הסר את הגבעולים והזרעים מצ ' ילי סראנו הקלוי, קוצצים את הבשר ומוסיפים לקערה. מערבבים ממרח אבוקדו עם כפית עד שמנת. טעם, ואם יש צורך, מתבלים עם יותר מלח.
כאשר poblanos מוכנים להתמודד, לקלף עורות מושחרים שלהם, ולאחר מכן להסיר את הגבעולים והזרעים.
חותכים את הבשר לרצועות עבות 1/4 אינץ'. אם אתה משתמש Oaxcan או גבינת מחרוזת אחרת, למשוך גבינה לתוך גדילים ארוכים ודקים. אם משתמשים במונטריי ג ' ק, גורסים על פומפיה.
מניחים כמה חופנים של שבבי על ארבעה צלחות תנור בטוח, ולסדר את השבבים כך שהם בעיקר בשכבה אחת, גם אם רבים של פינות שלהם חופפים. מעל כל צלחת עם רבע שעועית, תפוחי אדמה מתוקים קלויים, ו poblanos, ולאחר מכן להוסיף קומץ נדיב של הגבינה. אחד בכל פעם, במקום תחת המטגן עד גבינה רק מתחיל להמס, 15 עד 30 שניות. מעל כל אחד עם כף גדולה של ממרח אבוקדו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.