קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

נאצ'וס בטטה ופובלנו קלויים עם ממרח אבוקדו

נאצ'וס בטטה ופובלנו קלויים עם ממרח אבוקדו
נאצ'וס בטטה ופובלנו קלויים עם ממרח אבוקדו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית מטוגנת, שמן קנולה, מניית עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Poblano קלוי וסלט בטטה, בטטה, דוחן, המבורגרים שעועית מטוגנת עם קרם אבוקדו Poblano קלוי, ו קליעי בטטה צלויים עם ממרח אבוקדו ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב תפוחי אדמה מתוקים, poblanos, serranos, שיני שום במחבת קלייה גדולה, ולזרוק עם שמן. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מעבירים לתנור ומבשלים, תוך ערבוב כל 5 דקות, עד שתפוחי אדמה מתוקים רכים ומשחימים קלות ואת הצ ' ילי מושחרים בכתמים, 15 עד 20 דקות בסך הכל. שים את פאן בצד כדי להתקרר לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, חום מטוגן מחדש שעועית שחורה בסיר בגודל בינוני על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים במחצית ציר העוף, ומערבבים עד חלקה. אתה רוצה את השעועית להיות עקביות להפיץ, לא עבה, כך שהם קלים כפית על הצ ' יפס. אם עדיין עבה, להוסיף את שאר ציר העוף. להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד, ומבשלים עד שעועית חמים. ואז להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
חותכים את האבוקדו לשניים, להסיר את הבורות, ולגרוף את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
7
מעבירים לקערת ערבוב גדולה, יחד עם מיץ ליים, כוסברה, וקמצוץ גדול של מלח. השתמש בחלק האחורי של הסכין שלך כדי מועך את שיני שום קלוי ולהוסיף אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
הסר את הגבעולים והזרעים מצ ' ילי סראנו הקלוי, קוצצים את הבשר ומוסיפים לקערה. מערבבים ממרח אבוקדו עם כפית עד שמנת. טעם, ואם יש צורך, מתבלים עם יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
כאשר poblanos מוכנים להתמודד, לקלף עורות מושחרים שלהם, ולאחר מכן להסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
חותכים את הבשר לרצועות עבות 1/4 אינץ'. אם אתה משתמש Oaxcan או גבינת מחרוזת אחרת, למשוך גבינה לתוך גדילים ארוכים ודקים. אם משתמשים במונטריי ג ' ק, גורסים על פומפיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
11
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מניחים כמה חופנים של שבבי על ארבעה צלחות תנור בטוח, ולסדר את השבבים כך שהם בעיקר בשכבה אחת, גם אם רבים של פינות שלהם חופפים. מעל כל צלחת עם רבע שעועית, תפוחי אדמה מתוקים קלויים, ו poblanos, ולאחר מכן להוסיף קומץ נדיב של הגבינה. אחד בכל פעם, במקום תחת המטגן עד גבינה רק מתחיל להמס, 15 עד 30 שניות. מעל כל אחד עם כף גדולה של ממרח אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.