נאצ'וס על הגריל עם סלסת עגבניות-פובלאנו, רוטב עגבניות מעושן וקרם פרש בצל ירוק
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין נאצ'וס על הגריל עם סלסת עגבניות-פובלאנו, התענגות עגבניות מעושנות וקרם פרש בצל ירוק בבית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1224 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 92 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. לכו לחנות ואספו בצל, כוסברה, קרם פרש ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 73%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, חזרת קרסלמה פראצ'ה, ותענוג סלק זהוב, פורל מעושן, קרסלמה פראצ'צ'ה ובצל כבוש, ו טרוף סלמון מעושן עם שמיר, בצל אדום וקרסלמה פראצ'ה.
הוראות
1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מניחים תבנית ברזל יצוק גדולה על סורגי הגריל ומניחים לחום למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים 1/3 מהצ ' יפס בתבנית ומעליהם 1/3 מהגבינה. חזור על הפעולה כדי ליצור 3 שכבות. סוגרים את מכסה הגריל וצולים עד שהגבינה נמסה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסירים את התבנית מהאש ומעליהם 3 התוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מניחים תבנית ברזל יצוק גדולה על סורגי הגריל ומניחים לחום למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים 1/3 מהצ ' יפס בתבנית ומעליהם 1/3 מהגבינה. חזור על הפעולה כדי ליצור 3 שכבות. סוגרים את מכסה הגריל וצולים עד שהגבינה נמסה, בערך 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מסירים את התבנית מהאש ומעליהם 3 התוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מברישים את העגבניות, הפובלנוס והבצל בשמן ומפזרים מלח ופלפל שחור. גריל עד חרוך מכל הצדדים, ולאחר מכן מניחים את פובלנוס בקערה, מכסים בניילון נצמד, ולתת קיטור 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Tomatillos
גבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסירים את העור, הגבעול וזרעי הפובלנוס, ואז קוצצים גס ומניחים בבלנדר או במעבד מזון עם העגבניות, הבצל, השום ומיץ הליים. תהליך עד מתחיל להיות חלק, ולאחר מכן להוסיף את כוסברה. מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
Tomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת חלב פרה מיושנת
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מברישים עגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים את העגבניות על הגריל וצולים עד שהם חרוכים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מוציאים מהגריל וקוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מקציפים יחד את החומץ, מחית הצ ' יפוטלה, הבצל ו -1 / 4 כוס שמן קנולה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
הניחו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
1
שלב קרם פרש ובצל ירוק בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרש
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור נאצ ' וס. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פופי מונטריי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.