קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

נבטי בריסל קלויים שום עם רוטב חרדל

נבטי בריסל קלויים שום עם רוטב חרדל
נבטי בריסל קלויים בשום עם רוטב חרדל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: נבטי בריסל קלויים עם רוטב חרדל שמנת, נבטי בריסל קלויים ובייקון ברוטב שמנת חרדל, ו נבטי בריסל קלויים חרדל עם בייקון.

הוראות

1
מניחים נבטי בריסל בתוך 15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שלב שמן ושום; מזלפים מעל נבטים וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 10-15 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את השמנת, החרדל, הפלפל והמלח. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים 1-2 דקות או עד להסמכה קלה. כף מעל נבטי בריסל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף