נגיסות עוף עטופות בבייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל עקיצות עוף עטופות בייקון. מנה זו מכילה סביב 92 גרם חלבון 147 גרם של שומן, וסך הכל 1974 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון אוסקר מאייר, חזה עוף, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נגיסות עוף עטופות בבייקון חריף, בייקון עטוף עוף ממולא חלפיניו נושך, ו בייקון עטוף נגיסות עוף {מנה עיקרית או מתאבן!} (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כפות. חרדל ורוטב ווסטרשייר.
מוסיפים עוף בצלחת זכוכית רדודה; לזרוק מעיל. מקררים 30 דקות. להשרות.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מטלית חום. לעטוף בייקון סביב עוף; מאובטח עם קיסמים. מטאטא, 4 סנטימטרים מחום, 10 דקות. או עד בייקון הוא פריך ועוף נעשה, מפנה אחרי 5 דקות.
חותכים פרוסות גבינה לשניים.
מניחים קרקרים על תבנית אפייה; למעלה עם גבינה.
אופים 4 עד 5 דקות. או עד שנמס. למעלה עם עוף ושאר החומרים.