עקיצות פיצה קישואים עשויות להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה הר ד ' אובר יש 103 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם מלח, אורגנו, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו נגיסות פיצה קישואים, נגיסות פיצה קישואים, ו נגיסות פיצה קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה שלבו קישואים, 1/2 כוס גבינת צ ' דר, 1/2 כוס גבינת מוצרלה וביצים; מערבבים היטב. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מתייצב ומשחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, במחבת, מבשלים בקר, מלח בצל ומלח שום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד, מסננים. מערבבים פנימה רוטב עגבניות ואורגנו; מערבבים היטב. כפית מעל קרום.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.