נגיסות פריטטה עם Chard, נקניק, פטה
נגיסות פריטטה עם Chard, נקניק, ו Fetan נטול גלוטן,, קטוגני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, ביצים, נקניקיות קלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. נסו Chard שוויצרי פטה פריטטה, Chard שוויצרי נקניק Frittata, ו תרד, עגבניות מיובשות ונשיכות פטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. ספריי 8 x 8 x 2-צלחת אפייה inchglass עם ספריי nonstick.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
AddSwiss chard ומבשל רק עד נבול, על 2 דקות.
ניקוז. קוצצים דק chard, ואז מניחים במגבת מטבח ולוחצים. תניח את צ ' ארד בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול overmedium-חום גבוה.
מוסיפים בצל למחבת ו sauté עד רך, 4 עד 5 דקות.
Addsausage ו sauté עד חום ומבושל דרך, פירוק עם מזלג, 5 עד 7minutes.
להקציף ביצים, שמנת, מלח, ופלפל בקערה גדולה להתמזג.
מוסיפים chard ו cooledsausage תערובת, ואז פטה; מערבבים כדי להתמזג.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים פריטטה עד שנקבע במרכז, 45 ל -55 דקות.
העברת צלחת אפייה מתלהוא פריטטה מגניב 15 עד 20 דקות.
Placeplatter על גבי צלחת עם פריטטה. באמצעות ovenmitts, להחזיק צלחת אפייה מגש firmlytogething ולהפוך את פריטטה על מגש;מקום מגש נוסף על פריטטה andinvert שוב כך פריטטה היא צד ימין.
חותכים פריטטה ל 20 חתיכות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מניחים frittatapieces על גיליון אפייה מעוטר. תחפה על אנדצ ' יל. לחמם מחדש ב 325°f תנור עד שחםבאמצעות, כ 10 דקות.
להעביר חתיכות פריטטה מגש.
מקשטים כל חתיכה עם פטרוזיליה; servewarm או בטמפרטורת החדר.