נגיסות שרימפס וגרגרים
המתכון שרימפס ודייסת שיבולת שועל מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, שיבולת שועל לבישול מהיר, בייקון עבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו נגיסות שרימפס וגרגרים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קראמבל, שים בצד. מילואים טפטוף. תרסיס מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול. ב 2-סיר ליטר, מרק חום רותחים מעל חום גבוה. מערבבים בהדרגה שיבולת שועל ומלח. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד גריסים מתעבים. מערבבים בגבינה ובייקון. כף למחבת. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה או עד המשרד.
מחממים תנור ל 450°f. מרית לרוץ סביב קצה מחבת ותחת גריסים כדי לשחרר קצוות; להתהפך על קרש חיתוך גדול. באמצעות חותך עגול 1 3/4 אינץ', לחתוך גריסים לתוך 30 סיבובים.
מניחים בשכבה אחת על גיליון עוגיות גדול.
אופים 20 דקות; להפוך עוגות מעל.
אופים 10 עד 12 דקות יותר או עד פריך משחימים.
בינתיים, מוסיפים שרימפס ושום לטפטוף בייקון במחבת. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים. מערבבים עגבניות. להפחית חום; מבשלים 1 דקה.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
למעלה כל עוגת שיבולת שועל עם תערובת שרימפס 1 כפית גדושה; מפזרים בצל.