נגיסי עוף פריכים
מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה של האפי הרבבור יש 1640 אוהדים. גשו לסופר וקנו גלוטן חיטה חיוני, חלב על בסיס צמחי, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נגיסי עוף פריכים, נגיסי עוף אפויים פריכים, ו נגיסי עוף פריכים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. גריז קל או קו גיליון עוגיות עם נייר קלף ומניחים בצד.
להקציף חלב שאינם חלב ומיץ לימון יחד עד קצף עם בועות. בקערה בינונית, מחית חומוס עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד גס. אתה לא רוצה כל שעועית שלמה עזבה, אבל לא יותר מדי מועך אותם כך שהם מטוהרים ודומים שעועית מטוגנת. לחלופין, אתה יכול דופק את השעועית במעבד מזון 10-15 פעמים ולהעביר חומוס מעובד לקערה.
מוסיפים TVP, פירורים אם משתמשים, גלוטן חיטה חיוני, חרדל, תבלינים ואגבה.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים עם כף. גלוטן צריך להיווצר כמעט באופן מיידי. הפוך על משטח נקי ללוש במשך כדקה, מקבל את כל בועות עודף ולוודא את גדילי גלוטן טופס. לעצב את התערובת לתוך הכדור ולהניח בצד.
יוצקים קורנפלקס לתוך קערה נפרדת מחית עד מאוד מתפורר, כמו פירורי לחם עבה מעט גדול יותר ולהניח בצד. להקציף מחדש חלב שאינו חלבי ולאחר מכן לשפוך תערובת לתוך קערה רדודה. לנתק חלקים קופצניים בגודל כדור של הגלוטן ולשטח בכף היד שלך אליו דומה לצורת גוש. טובלים בתערובת החלב הלא-חלבית כך שהיא מצופה משני הצדדים ואז לוחצים על פתיתים בכל צד, מוודאים שהיא מצופה לחלוטין.
הנח נאגט על דף עוגיות וחזור עם כל הנאגטס.
אופים נאגטס במשך 10 דקות, להפוך ולאפות עוד 10-15 דקות, עד נאגטס הם המשרד ופריך.מידע תזונתי
22gdietary Fiber6gSugars4gProtein7g