נגיסי פסיון בפירורי לחם
נאגטס פסיון מצופה בפירורי לחם עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, חצאי חזה פסיון, אבקת חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, Ballotine של פסיון, ו פסיון מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את הפנקו, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור, ואבקת חרדל בקערה עד בשילוב שווה.
ממיסים את החמאה עם השום במחבת על אש נמוכה. לאחר נמס, לבשל ומערבבים את השום במשך 5 דקות כדי טעם החמאה.
יוצקים לתוך קערת ערבוב נמסה פעם אחת. טובלים את חתיכות פסיון לתוך חמאה מומסת, ולאחר מכן לחץ לתוך פירורי panko.
מניחים על תבנית אפייה ungreased בשכבה אחת.
מפזרים את פירורי הפנקו הנותרים על נאגטס הפסיון.
אופים בתנור שחומם מראש עד חתיכות פסיון כבר לא ורוד במרכז, על 45 דקות.