נגיסי שפמנון ברוטב טרטר
נאגטס שפמנון עם רוטב טרטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 193 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חרדל דיז'ון, חמוצים, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו נגיסי דגים פריכים עם רוטב טרטר, דג אפוי פריך נאגטס ורוטב טרטר, ו שפמנון קריאולי עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצה לבן ומים בקערה קטנה; להכות היטב עם מקציף חוט.
מערבבים פירורי לחם ופלפל בצלחת רדודה. טובלים חתיכות דגים בתערובת ביצה לבנה, ומאפשרים עודף לטפטף.
מגלגלים חתיכות דגים בתערובת פירורי לחם למעיל.
מניחים דגים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. דג מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 12 עד 14 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מערבבים מיונז ואת הבא 3 מרכיבים; מערבבים היטב תערובת.
מגישים דגים עם רוטב טרטר, ואם תרצה, פרוסות לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.