נגיסי תירס
לכי לחנות וקחי תירס מוקרם, ביצה לבנה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: תירס ואורז קוסקוס עם נגיסי חציל, האם נאגטס, ו נאגטס חג.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את התירס המוקרם ומנקזים תירס הקרנל כולו. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, מעיל עם שמן צמחי או תרסיס בישול. זרוק כפיות של תערובת התירס על הסדין, להקפיא עד המשרד, על 3 שעות.
מחממים אינץ ' אחד של שמן ל 350 מעלות F (175 מעלות C) במחבת עמוקה גדולה, או למלא טיגון עמוק עם שמן לפי הוראות היצרן.
מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, ביצה לבן, חלב, מלח ופלפל בקערה בינונית. לטבול נגיסי תירס קפואים בבלילה, ומטגנים במהירות בשמן חם עד חום זהוב.