קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

נודי

נודי
גנודי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם קמח סולת, מלח כשר, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נודי, תרד וריקוטה גנודי, ו פי גנודי (או ניוקי) עם בייקון ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
הוסף כשלושה רבעים של הסולת לגיליון, להפיץ אותו כדי ליצור שכבה פחות או יותר אפילו.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3
שים את שאר הסולת בקערה בינונית. ודא שיש מקום במקרר שלך להחזיק את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את הריקוטה, פרמזן, ומלח בקערה גדולה. השתמש בכף עץ גדולה כדי מחית ומערבבים את התערובת עד שהוא משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
שים את התערובת בשקית צנרת חד פעמית (או שקית פלסטיק resealable). עם האצבעות שלך, לעבוד את התערובת לכיוון הקצה ולסובב את החלק העליון של התיק. השתמש במספריים למטבח כדי לחתוך פתיחה על 1 1/4 אינץ ' לרוחב בקצה שקית צנרת (או בפינה התחתונה של שקית פלסטיק). צינור התערובת על מגש מרופדת semolina ב 3 או 4 קווים ישרים ארוכים, משאיר סנטימטר או שניים של מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6
החזק זוג מספריים מטבח בניצב למגש (אתה יכול להשתמש בסכין, אבל המספריים לעשות את זה מהר יותר וקל יותר) ולחתוך כל רצועה של בצק כל 1 1/4 ל 1 1/2 אינץ ' לאורך אורכו. אתה רוצה להפוך כל רצועה ל 9 או 10 יומני שמנמן קטנים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
עבודה עם יומן אחד קטן בכל פעם, לחץ בעדינות על הקצוות בין כפות הידיים כדי להפוך את היומן קצר יותר קצת pudgier, כמעט עגול. נסה לא ליצור כל קמטים כפי שאתה עושה את זה (הנודי לא צריך להיראות כמו בטלנים קטנים) או כל קצוות מחודדים. החזק את היומן בעדינות בכף יד אחת על קערה של סולת. לתפוס קמצוץ גדול של סולת ומפזרים אותו על הנודי, בעדינות להפוך את הנודי כך מעילי semolina כל קצת מזה. בזהירות להחזיר אותו למגש מכוסה סולת, ולחזור עם שאר היומנים. ודא שאתה משאיר מקום קטן בין כל אחד על המגש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אבק את הסולת נשארת בקערה על הנודי. מכסים את המגש בחוזקה בניילון נצמד, ומכניסים אותו למקרר. שמור את הנודי במקרר, הופך אותם פעם ביום ומכסה אותם שוב, עד שהם המשרד כבר לא מרגיש לח—תן לו לפחות 3 ימים, אבל לא יותר
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מלא מחבת רחבה גדולה או סיר רדוד שני שלישים מלאים במים, מלח אותו בנדיבות, ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, להעביר את הנודי צלחת גדולה, נותן לכל אחד לנער עדין אבל אסרטיבי כדי להסיר כל סמולינה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שים 3 כפות של החמאה במחבת רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הנודי בשכבה אחת, להוסיף 1/3 כוס מים מלוחים חמים, ולהגדיר על חום בינוני. ברגע שהחמאה נמסה, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות למחבת גדולה אחרת, מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, ונותנים לחמאה להמיס וקצף עד שהיא הופכת מעט מטורפת והופכת חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את המרווה לחמאה בשכבה אחת ומבשלים את העלים רק עד שהם הופכים פריכים, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
להעביר אותם מגבות נייר כדי לנקז ומפזרים אותם עם מלח. שמור את החמאה החומה במקום חם בחלק האחורי של התנור, את החום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
להקל על הנודי לתוך המים הרותחים ומבשלים, בעדינות רועד את הסיר פעם אחת (לא מערבבים את הנודי), במשך 2 דקות. (ייתכן שתרצה להגדיר טיימר. אל תבשל אותם יותר, או שהם יתפרקו.) הגדר את המחבת עם תערובת חמאה-מים על חום גבוה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר במהירות את הנודי מבושל אל החמאה-מים ומבשלים בבית רתיחה נמרצת, רועד את המחבת עכשיו ולאחר מכן (שוב, לא מערבבים את הנודי), עד רוטב החמאה מתעבה מעט ומתחיל להיצמד אל הנודי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מגישים את הנודי במחבת או מחלקים את הנודי בין קערות רדודות חמות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים על הפרמזן וקצת מלח ומקשטים עם עלי מרווה. טפטוף על כמה מהחמאה החומה שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
בחזיר, אני משתמש ריקוטה חלב כבשים, כי אני אוהב את החומציות העדינה שיש לו. אבל כל עוד אתה משתמש באמת לח, רך, שמנת ריקוטה, אתה יכול להתחמק עם שימוש אחד עשה עם חלב פרה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2
Reprinted with permission from a Girl and Her Pig by April Bloomfield, © 2012 Ecco an imprint of Harper
3
Collins Publishers