קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

נודי

נודי
גנודי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לכם קמח סולת, מלח כשר, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נודי, תרד וריקוטה גנודי, ו פי גנודי (או ניוקי) עם בייקון ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הוסף כשלושה רבעים של הסולת לגיליון, להפיץ אותו כדי ליצור שכבה פחות או יותר אפילו.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3
שים את שאר הסולת בקערה בינונית. ודא שיש מקום במקרר שלך להחזיק את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הריקוטה, פרמזן, ומלח בקערה גדולה. השתמש בכף עץ גדולה כדי מחית ומערבבים את התערובת עד שהוא משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שים את התערובת בשקית צנרת חד פעמית (או שקית פלסטיק resealable). עם האצבעות שלך, לעבוד את התערובת לכיוון הקצה ולסובב את החלק העליון של התיק. השתמש במספריים למטבח כדי לחתוך פתיחה על 1 1/4 אינץ ' לרוחב בקצה שקית צנרת (או בפינה התחתונה של שקית פלסטיק). צינור התערובת על מגש מרופדת semolina ב 3 או 4 קווים ישרים ארוכים, משאיר סנטימטר או שניים של מקום ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6
החזק זוג מספריים מטבח בניצב למגש (אתה יכול להשתמש בסכין, אבל המספריים לעשות את זה מהר יותר וקל יותר) ולחתוך כל רצועה של בצק כל 1 1/4 ל 1 1/2 אינץ ' לאורך אורכו. אתה רוצה להפוך כל רצועה ל 9 או 10 יומני שמנמן קטנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
עבודה עם יומן אחד קטן בכל פעם, לחץ בעדינות על הקצוות בין כפות הידיים כדי להפוך את היומן קצר יותר קצת pudgier, כמעט עגול. נסה לא ליצור כל קמטים כפי שאתה עושה את זה (הנודי לא צריך להיראות כמו בטלנים קטנים) או כל קצוות מחודדים. החזק את היומן בעדינות בכף יד אחת על קערה של סולת. לתפוס קמצוץ גדול של סולת ומפזרים אותו על הנודי, בעדינות להפוך את הנודי כך מעילי semolina כל קצת מזה. בזהירות להחזיר אותו למגש מכוסה סולת, ולחזור עם שאר היומנים. ודא שאתה משאיר מקום קטן בין כל אחד על המגש.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אבק את הסולת נשארת בקערה על הנודי. מכסים את המגש בחוזקה בניילון נצמד, ומכניסים אותו למקרר. שמור את הנודי במקרר, הופך אותם פעם ביום ומכסה אותם שוב, עד שהם המשרד כבר לא מרגיש לח—תן לו לפחות 3 ימים, אבל לא יותר
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מלא מחבת רחבה גדולה או סיר רדוד שני שלישים מלאים במים, מלח אותו בנדיבות, ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, להעביר את הנודי צלחת גדולה, נותן לכל אחד לנער עדין אבל אסרטיבי כדי להסיר כל סמולינה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
שים 3 כפות של החמאה במחבת רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הנודי בשכבה אחת, להוסיף 1/3 כוס מים מלוחים חמים, ולהגדיר על חום בינוני. ברגע שהחמאה נמסה, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות למחבת גדולה אחרת, מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, ונותנים לחמאה להמיס וקצף עד שהיא הופכת מעט מטורפת והופכת חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את המרווה לחמאה בשכבה אחת ומבשלים את העלים רק עד שהם הופכים פריכים, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
להעביר אותם מגבות נייר כדי לנקז ומפזרים אותם עם מלח. שמור את החמאה החומה במקום חם בחלק האחורי של התנור, את החום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
להקל על הנודי לתוך המים הרותחים ומבשלים, בעדינות רועד את הסיר פעם אחת (לא מערבבים את הנודי), במשך 2 דקות. (ייתכן שתרצה להגדיר טיימר. אל תבשל אותם יותר, או שהם יתפרקו.) הגדר את המחבת עם תערובת חמאה-מים על חום גבוה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר במהירות את הנודי מבושל אל החמאה-מים ומבשלים בבית רתיחה נמרצת, רועד את המחבת עכשיו ולאחר מכן (שוב, לא מערבבים את הנודי), עד רוטב החמאה מתעבה מעט ומתחיל להיצמד אל הנודי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מגישים את הנודי במחבת או מחלקים את הנודי בין קערות רדודות חמות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים על הפרמזן וקצת מלח ומקשטים עם עלי מרווה. טפטוף על כמה מהחמאה החומה שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
1
בחזיר, אני משתמש ריקוטה חלב כבשים, כי אני אוהב את החומציות העדינה שיש לו. אבל כל עוד אתה משתמש באמת לח, רך, שמנת ריקוטה, אתה יכול להתחמק עם שימוש אחד עשה עם חלב פרה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2
Reprinted with permission from a Girl and Her Pig by April Bloomfield, © 2012 Ecco an imprint of Harper
3
Collins Publishers