נודל קוגל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את אטריות קוגל. מתכון זה משמש 10. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 451 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 98 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם פלפל, ביצים, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נודל קוגל, נודל קוגל, ו נודל קוגל.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.חמאה תבנית אפייה בגודל 10 על 13 על 2 1/4 אינץ'.
מזלפים מעט שמן לסיר גדול של מים מומלחים רותחים. מבשלים את האטריות במשך 6 עד 8 דקות, עד שהן רכות.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר חום, וניל, קינמון, מלח ופלפל. מערבבים פנימה את הריקוטה והצימוקים.
מוסיפים את האטריות המרוקנות.
יוצקים את תערובת האטריות לתבנית האפייה.
מניחים את המנה הממולאת בתבנית גדולה יותר ויוצקים מספיק מים חמים כדי להגיע באמצע הדפנות. מכסים את כל המכלול בנייר אלומיניום.
אופים במשך 45 דקות, ואז מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 45 דקות, או עד שהקרם פשוט מתייצב.