קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

נזיד בקר עם ג'לי וקרם דומדמניות אדומות

נזיד בקר עם ג'לי וקרם דומדמניות אדומות
תבשיל בקר עם ג'לי דומדמניות אדום וקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ג'לי דומדמניות, רסק עגבניות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לחמניות ג'לי דומדמניות, מונטה כריסטו סנדוויץ '(חזיר מטוגן שוויצרי עם ג'לי דומדמניות אדום), ו תבשיל בקר עם עוגיות שמנת.

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק את הבשר עם סלרי, גזר, בצל, יין, עלי דפנה, גרגרי ערער, רוזמרין וקורנית. מכסים ומקררים בין לילה, ערבוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים את הבשר והירקות במסננת להגדיר מעל קערה. בחר את גרגרי הערער וזרוק אותם; שמור את המרינדה. בתבשיל יצוק ברזל גדול אמייל, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים חצי מהבשר והירקות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה קלה בתחתית, כ -3 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה קלה בכל רחבי, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מעבירים לקערה. חזור עם הנותרים 2 כפות שמן ואת הבשר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
החזירו את הבשר והירקות לתבשיל. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את החומץ ומערבבים כדי לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את המרינדה השמורה ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
8
מוסיפים את המניה ו 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של ג ' לי דומדמניות, מתבלים עם מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא מאוד רך, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
דומדמניותדומדמניות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מסננים את התבשיל במערך מסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מעבירים את חתיכות הבשר למגש. לחץ על המוצקים במסננת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
11
יוצקים את הנוזל בחזרה לתוך התבשיל ומחזירים את הבשר לסיר. מערבבים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים את התבשיל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
בסיר קטן, להמיס את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של ג ' לי דומדמניות אדום על חום מתון, ערבוב. מצקת את התבשיל לתוך קערות רדודות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דומדמניות אדומותג'לי דומדמניות אדומות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
13
טפטף את הג ' לי החם על התבשיל והגיש עם השפתון.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב