קושימומחה
מוכן ב26 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות71
מגזין

נזיד בקר של פרקר

נזיד בקר של פרקר
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עגבניות מיובשות, שיני שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבשר בקערה עם יין אדום, שום ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים במקרר ומשרים לילה.
3
למחרת, מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים את הקמח, 1 כף מלח, ו 1 כף פלפל. הרם את הבשר מתוך המרינדה עם כפית מחוררת ולהשליך את עלי המפרץ ושום, שמירת המרינדה. בקבוצות, לדלות את קוביות הבשר בתערובת הקמח ולאחר מכן לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול וחום חצי בשר מעל חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, הופכים חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מניחים את הבשר בתנור הולנדי גדול חסין לתנור וממשיכים לחמם את הבשר הנותר, ומוסיפים שמן לפי הצורך. (אם הבשר הוא רזה מאוד, תצטרך עוד שמן.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
שים את כל הבשר בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מחממים עוד 2 כפות שמן לסיר הגדול ומוסיפים את הבצל, גזר, פטריות ותפוחי אדמה. מבשלים 10 דקות על אש בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10
מניחים את כל הירקות בתנור ההולנדי על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
הוסף 2 1/2 כוסות של המרינדה השמורה לסיר הריק ומבשל מעל חום גבוה כדי deglaze בתחתית המחבת, מגרד את כל הביטים החומים עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את ציר העוף, רוזמרין, עגבניות מיובשות, רוטב ווסטרשייר, 1 כף מלח, ו 2 כפיות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
יוצקים את הרוטב על הבשר והירקות בתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני על התנור. מכסים את הסיר ומניחים אותו בתנור כדי לאפות אותו במשך כ 2 שעות, עד שהבשר והירקות הם כל מכרז, ערבוב פעם אחת במהלך הבישול. אם התבשיל רותח ולא רותח, מנמיכים את החום ל-250 או 275 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
14
לפני ההגשה, מערבבים את האפונה הקפואה, מתבלים לפי הטעם ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים