נזיד בקר של פרקר
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עגבניות מיובשות, שיני שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר בקערה עם יין אדום, שום ועלי דפנה.
מניחים במקרר ומשרים לילה.
למחרת, מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
מערבבים את הקמח, 1 כף מלח, ו 1 כף פלפל. הרם את הבשר מתוך המרינדה עם כפית מחוררת ולהשליך את עלי המפרץ ושום, שמירת המרינדה. בקבוצות, לדלות את קוביות הבשר בתערובת הקמח ולאחר מכן לנער את העודף.
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול וחום חצי בשר מעל חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, הופכים חום שווה.
מניחים את הבשר בתנור הולנדי גדול חסין לתנור וממשיכים לחמם את הבשר הנותר, ומוסיפים שמן לפי הצורך. (אם הבשר הוא רזה מאוד, תצטרך עוד שמן.)
שים את כל הבשר בתנור ההולנדי.
מחממים עוד 2 כפות שמן לסיר הגדול ומוסיפים את הבצל, גזר, פטריות ותפוחי אדמה. מבשלים 10 דקות על אש בינונית, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.
מניחים את כל הירקות בתנור ההולנדי על הבשר.
הוסף 2 1/2 כוסות של המרינדה השמורה לסיר הריק ומבשל מעל חום גבוה כדי deglaze בתחתית המחבת, מגרד את כל הביטים החומים עם כף עץ.
מוסיפים את ציר העוף, רוזמרין, עגבניות מיובשות, רוטב ווסטרשייר, 1 כף מלח, ו 2 כפיות פלפל.
יוצקים את הרוטב על הבשר והירקות בתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני על התנור. מכסים את הסיר ומניחים אותו בתנור כדי לאפות אותו במשך כ 2 שעות, עד שהבשר והירקות הם כל מכרז, ערבוב פעם אחת במהלך הבישול. אם התבשיל רותח ולא רותח, מנמיכים את החום ל-250 או 275 מעלות F.
לפני ההגשה, מערבבים את האפונה הקפואה, מתבלים לפי הטעם ומגישים חם.