נזיד בראנסוויק סירי איטי
נזיד בראנסוויק בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאת בוטנים, שום, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו נזיד בראנסוויק עוף בבישול איטי, תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים רכים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 45 עד 60 שניות.
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ורוטב עגבניות. ממלאים את פחית רוטב העגבניות במים ומוסיפים גם לבישול.
מוסיפים את העוף, חזיר, תירס, חמאת בוטנים ותפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל. הפעל את התנור על גבוה ומבשלים 4 שעות, או לבשל על נמוך במשך 8 שעות. לטעום ולהתאים לתיבול עם מלח ופלפל.
מחממים את השמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים רכים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 45 עד 60 שניות.
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ורוטב עגבניות. ממלאים את פחית רוטב העגבניות במים ומוסיפים גם לסיר.
מוסיפים את העוף, חזיר, תירס, חמאת בוטנים ותפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתוח ולבשל נחשפו, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה ו butterbeans הם מכרז ואת התערובת היא עבה, כ 45 דקות. לטעום ולהתאים לתיבול עם מלח ופלפל.