קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

נזיד בראנסוויק סירי איטי

נזיד בראנסוויק סירי איטי
נזיד בראנסוויק בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאת בוטנים, שום, תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. נסו נזיד בראנסוויק עוף בבישול איטי, תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים רכים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 45 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
העברה לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
5
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ורוטב עגבניות. ממלאים את פחית רוטב העגבניות במים ומוסיפים גם לבישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
6
מוסיפים את העוף, חזיר, תירס, חמאת בוטנים ותפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל. הפעל את התנור על גבוה ומבשלים 4 שעות, או לבשל על נמוך במשך 8 שעות. לטעום ולהתאים לתיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
תירסתירס
חזירחזיר
1
מחממים את השמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד הבצלים רכים ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
בצלבצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 45 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ורוטב עגבניות. ממלאים את פחית רוטב העגבניות במים ומוסיפים גם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את העוף, חזיר, תירס, חמאת בוטנים ותפוחי אדמה. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתוח ולבשל נחשפו, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה ו butterbeans הם מכרז ואת התערובת היא עבה, כ 45 דקות. לטעום ולהתאים לתיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
תירסתירס
חזירחזיר