נזיד הבמיה של נאג'ואה
נזיד הבמיה של נאג'ווה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם במיה, כוסברה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל עוף ובמיה, תבשיל עוף עם במיה, ו תבשיל אוקרן וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול. מתבלים את העגל במלח ופלפל ומוסיפים חצי מהבשר לתבשיל. מבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה יפה בכל רחבי; להעביר צלחת לחזור עם הבשר הנותר.
מוסיפים את הבצל ואת השום הקצוץ לתבשיל, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -8 דקות. להחזיר את הבשר לתבשיל ולהוסיף את העגבניות ו 1 1/2 כוסות מים. מכסים חלקית ומבשלים עד העגל רך, כ 25 דקות.
מערבבים במיה ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות, ואז לחשוף ולבשל עד הנוזל מפחית מעט, על 10 דקות. מערבבים את השום הטחון ואת הכוסברה ומבשלים במשך 2 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.