קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

נזיד עדשים של יעקב

נזיד עדשים של יעקב
נזיד העדשים של ג'ייקוב עשוי להיות המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 210 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך עלי דפנה, מלח ופלפל, שעורה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מה אכלו בני ישראל הקדומים – נזיד עדשים של יעקב, תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, ו פילה בקר בשילוב עם שמורת ג'ייקוב קריק שיראז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בערך קוצצים את הכוסברה. לשפשף את הגזר, ואז לחתוך אותם לחתיכות (לא לקלף).
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים סלרי לחתיכות, כולל עלים. Reserve.In סיר מרק בגודל בינוני, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל חתוך וקצוץ עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שום, נתחי גזר וסלרי. המשיכו לטגן עד שבצל הופך לזהב והמרכיבים מתחילים לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים עדשים ושעורה אדומים לסיר, מערבבים. מכסה תערובת עם 2 qts. של מרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 1/4 כוס של כוסברה טרייה לסיר יחד עם הכמון, היסופ או פטרוזיליה, סומאק (אופציונלי) ועלה דפנה; מערבבים.מכסים את הסיר ולתת להתבשל תבשיל לאט במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב כל 30 דקות, עד שעורה הוא רך ואת התבשיל הוא thickened.At סוף הבישול, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מקשטים קערות תבשיל עם הכוסברה הטרייה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים כארוחה בסיר אחד או בצד של לחם פרוס. בימי התנ " ך, סוג זה של תבשיל הוגש בדרך כלל עם לחם בצד כך שזה יהיה יותר מילוי. בעוד שלחם תנ " כי היה בדרך כלל גס וחסר מצות, הייתי ממליץ להגיש את זה עם כיכר לחם או לחם מחיטה מלאה כפרית העשויים משעורה.
מרכיבים שתצטרך