קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

ניו אורלינס בייקון פרלינים

ניו אורלינס בייקון פרלינים
ניתן להכין את המתכון לפרליני בייקון של ניו אורלינס תוך שעה ו-55 דקות בערך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 18 ומחירו 64 סנט למנה. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח שולחן, שמנת כבדה, סוכר חום ואגוזי פקאן. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: פרלינים בסגנון ניו אורלינס, פרלינים בייקון חמאה ו- Ah Shucks! בייקון BBQ צדפות כמו שהם עושים את זה בניו אורלינס..

הוראות

1
ציוד מיוחד: מדחום לממתקים
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אחת עם שוליים בנייר כסף כבד ועוד אחת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים רשת אפייה על התבנית המרופדת בנייר כסף ומסדרים את פרוסות הבייקון על הרשת אחת ליד השנייה, אך לא חופפות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים עד פריך, 15 עד 18 דקות. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, קוצצים דק ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים 3 כפות חמאה ו-3 כפות סוכר חום, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד שהפקאן מצופה.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
8
יוצקים על תבנית נוספת לא מרופדת ואופים עד להזהבה, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לתת להתקרר.
10
מניחים את 2 כוסות הסוכר החום הנותרות לתוך סיר כבד של 3 ליטר, היזהרו שלא יגיע סוכר בדפנות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את השמנת, 2 כפות החמאה הנותרות והמלח ומבשלים על אש נמוכה מאוד (לא לתת להתבשל), תוך ערבוב תכוף עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס, 10 עד 15 דקות. שטפו את גבישי הסוכר בצדי התבנית בעזרת מברשת בצק טבולה במים קרים. מהדקים מדחום ממתקים לסיר ומרתיחים את הסירופ על אש בינונית-גבוהה עד שהוא רושם 236 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מסירים את המחבת מהאש, משאירים את המדחום במקומו ומניחים להתקרר עד שהסירופ רושם 220 מעלות פרנהייט, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הבייקון והפקאן. עבודה מהירה, זרוק 1 כף פרלינים על התבנית המוכנה מרופדת הקלף. אם התערובת מתחילה להתקשות, מניחים בחזרה על הכיריים על אש בינונית-נמוכה ונותנים לה להימס.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים לפרלינים לשבת עד שהם מתקשים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!