קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

ניו אורלינס בייקון פרלינים

ניו אורלינס בייקון פרלינים
ניתן להכין את המתכון לפרליני בייקון של ניו אורלינס תוך שעה ו-55 דקות בערך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 18 ומחירו 64 סנט למנה. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח שולחן, שמנת כבדה, סוכר חום ואגוזי פקאן. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: פרלינים בסגנון ניו אורלינס, פרלינים בייקון חמאה ו- Ah Shucks! בייקון BBQ צדפות כמו שהם עושים את זה בניו אורלינס..

הוראות

1
ציוד מיוחד: מדחום לממתקים
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אחת עם שוליים בנייר כסף כבד ועוד אחת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים רשת אפייה על התבנית המרופדת בנייר כסף ומסדרים את פרוסות הבייקון על הרשת אחת ליד השנייה, אך לא חופפות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עד פריך, 15 עד 18 דקות. כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, קוצצים דק ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הורד את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים 3 כפות חמאה ו-3 כפות סוכר חום, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד שהפקאן מצופה.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
8
יוצקים על תבנית נוספת לא מרופדת ואופים עד להזהבה, כ-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לתת להתקרר.
10
מניחים את 2 כוסות הסוכר החום הנותרות לתוך סיר כבד של 3 ליטר, היזהרו שלא יגיע סוכר בדפנות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את השמנת, 2 כפות החמאה הנותרות והמלח ומבשלים על אש נמוכה מאוד (לא לתת להתבשל), תוך ערבוב תכוף עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס, 10 עד 15 דקות. שטפו את גבישי הסוכר בצדי התבנית בעזרת מברשת בצק טבולה במים קרים. מהדקים מדחום ממתקים לסיר ומרתיחים את הסירופ על אש בינונית-גבוהה עד שהוא רושם 236 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מסירים את המחבת מהאש, משאירים את המדחום במקומו ומניחים להתקרר עד שהסירופ רושם 220 מעלות פרנהייט, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מערבבים פנימה את הבייקון והפקאן. עבודה מהירה, זרוק 1 כף פרלינים על התבנית המוכנה מרופדת הקלף. אם התערובת מתחילה להתקשות, מניחים בחזרה על הכיריים על אש בינונית-נמוכה ונותנים לה להימס.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים לפרלינים לשבת עד שהם מתקשים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!