ניו אורלינס "הטוב ביותר" גאמבו הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, קורטוב של פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו ניו אורלינס "הטוב ביותר" גאמבו, ניו אורלינס גאמבו, ו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) (מתכונים דומים).
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 1 שעה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בנקניק. כיסוי ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
4
בינתיים, בסיר 2 ליטר כבד, שמן חום על חום גבוה. מערבבים בקמח; להפחית את החום בינוני. מבשלים 15 עד 20 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא חום כהה; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת קורקבנים עד מעורבב. מערבבים 4 כוסות מים חמים, 1 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן. מערבבים במיה, בשר סרטנים, שרימפס וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
צדפות
שרימפס
קמח לכל מטרה
מים
במיה
6
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו 5 עד 10 דקות או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.