קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט

ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט
ניו אינגלנד תפוח צ'דר גאלט הוא lacto אובו צמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, בישול תפוחים, טפיוקה מיידית), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Galette צ'דר תפוחים, תפוחי אדמה גאלט עם קרום צ'דר, ו גלט פשטידת עוף עם קרום צ'דר-טימין.

הוראות

1
הפוך את הבצק
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
2
חותכים את החמאה לקוביות. בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מפזרים את קוביות החמאה על הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
השתמש בידיים הנקיות שלך כדי למעוך את הקמח והחמאה יחד, פירוק החמאה לחתיכות קטנות יותר עד התערובת דומה ארוחה גסה ולא מדובללת עם כמה חתיכות של חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיף את השמנת החמוצה וכמה כפות גבינת צ ' דר חדה מגוררת דק ומערבבים עם מזלג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר חדהגבינת צ ' דר חדה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
6
לאסוף את התערובת עם הידיים וליצור כדור. לעצב את הכדור לדיסק.
7
מפזרים מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד, ומקררים במקרר לפחות 30 דקות ועד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
הכן את גאלט
9
לקלף, ליבה, לרבע את התפוחים, מניחים במים עם מיץ לימון: מחממים תנור ל 204° (205°C). הכן קערה גדולה חצי מלאה במים. לסחוט לתוכו את המיץ של חצי לימון (ולשים את לימון סחוט מדי אם אתה רוצה). לקלף, לרבעון, וליבות התפוחים, ולמקם לתוך המים חומציים בזמן שאתה עובד כדי לשמור על התפוחים מ discoloring.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הסר את מגורי התפוחים מהמים. פרוס כל רבעון תפוח לתוך 4 או 5 פרוסות, לאורך, על 1/4 אינץ 'עד 3/8 אינץ' עבה בקצה הרחב ביותר. להחזיר את פרוסות התפוח למים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים פרוסות תפוח, מפזרים סירופ מייפל, קינמון, טפיוקה דקה, גרידה: 
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה דקהטפיוקה דקה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
3
מסננים את פרוסות התפוח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4
מניחים את פרוסות התפוח בחזרה בקערה ריקה עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מפזרים סירופ מייפל וקינמון וזורקים בעדינות כך שפרוסות התפוח מצופות קלות בשניהם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
6
מוסיפים את הטפיוקה הדקה ואת גרידת הלימון. לזרוק בעדינות שוב.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה דקהטפיוקה דקה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
7
מגלגלים את הבצק, מעבירים לתבנית אפייה מרופדת: על משטח נקי, מקומח קלות, שטוח, מניחים את דיסק הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
רול החוצה עם מערוך לעובי אפילו על 14 אינץ ' רחב. בעדינות להעביר את הבצק מגולגל החוצה גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
9
מסדרים פרוסות תפוח על הבצק: החל מ 2 אינץ ' מהיקף הבצק עגול, מסדרים את פרוסות התפוח, זה לצד זה, בתבנית מעגלית, ממלאים את המעגל. זה בסדר אם חלק מפרוסות התפוח חופפות קצת.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מפזרים גבינה, מקפלים קצוות בקפלים: 
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
מפזרים את החלק העליון של התפוחים עם גבינת צ ' דר מגוררת. מקפלים בעדינות את הבצק על פרוסות התפוח, ויוצרים קפלים עם הבצק כל כמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
מניחים ביצה בקערה קטנה עם כפית מים, להכות עם מזלג או לטאטא עד חלקה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הביצה לשטוף את הגבול החשוף של הבצק (לא לשים על התפוחים, רק את הבצק). 
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים את הביצה שטף קרום עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
(קיבלר)(קיבלר)
1
אופים במשך 10 עד 15 דקות (עד תחילת חום) ב 204° (205°C). ואז להוריד את הטמפרטורה ל375 (190°C) ואופים במשך 15 עד 20 דקות יותר, עד התפוחים מבושלים דרך ואת הקרום הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מגניב עד רק מעט חם לפני ההגשה.

מרכיבים

200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות קמח לכל מטרה1/2 כוסות קמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2מקלות(3/4 כוסות, 6 אונקיות, 170 גרם) חמאה ללא מלח(3/4 כוסות, 6 אונקיות, 170 גרם) חמאה ללא מלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(85 מ (85 מ " ל) שמנת חמוצה (שומן מלא, לא אור)2(חוֹרֶף)גבינת צ'דר מגוררת דקגבינת צ'דר מגוררת דק4תפוחים בישול טוב, כגון מקינטוש, קורטלנד, Jonagold, פיפין, זהב טעים, יונתן, פוג'י, או תערובת של תפוחים שונים בישול (לא אדום טעים)תפוחים בישול טוב, כגון מקינטוש, קורטלנד, Jonagold, פיפין, זהב טעים, יונתן, פוג'י, או תערובת של תפוחים שונים בישול (לא אדום טעים)1(יכול להיות או להרחיק)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1חצי לימון, או מיץ של חצי לימון (כדי acidulate המים להחזקת התפוחים בזמן שאתה לקלף אותם כדי למנוע מהם discoloring)חצי לימון, או מיץ של חצי לימון (כדי acidulate המים להחזקת התפוחים בזמן שאתה לקלף אותם כדי למנוע מהם discoloring)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2(יכול להיות או להרחיק)טפיוקה דקה או טפיוקה מיידית עבור thickener (יכול להחליף עמילן תירס)טפיוקה דקה או טפיוקה מיידית עבור thickener (יכול להחליף עמילן תירס)11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר מגוררת ארוזה קלותגבינת צ'דר מגוררת ארוזה קלות1ביצה עבור ביצה לשטוףביצה עבור ביצה לשטוף1WES E אומנויות השפה האנגליתסוכר גס לזלף על הקרוםסוכר גס לזלף על הקרום