ניו יורק דוג
ניו יורק כלב דורש סביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. זה הר ד ' אובר יש 378 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אבקת צ'ילי אנצ' ו, פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, שהוא מוצק. בית הכלבים "סו קאלי" חקיין נקניקיות, טופר נקניקיות ורוד כבוש, ו קונפטי תירס כלב חם כלב טופר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את אבקת הקינמון והצ ' ילי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הקטשופ, המים, הרוטב החם והמלח והפלפל השחור ומביאים לרתיחה. מבשלים תערובת במשך 10 עד15 דקות או עד מעובה.
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
שלב את כל החומרים בקערה בינונית והניח לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
מחממים את הגריל לגובה. צולים כלבים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 7 דקות.
מניחים לחמניות על הגריל בצד החתוך כלפי מטה וצולים עד להזהבה קלה, כ -20 שניות.
מניחים נקניקייה בלחמנייה מוכנה. למעלה עם רוטב בצל ניו יורק, חרדל חזרת ואז עם פלפל אדום קלוי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין ורדים, Gewurztraminer
ריזלינג, יין רוזלק וגוורצטרמינר הם בחירה מצוינת לנקניקיות. גוו-רצטרמינר יהיה נהדר עם הנקניקייה הבסיסית שלך בסגנון ניו יורק עם חרדל וכרוב כבוש. עבור כלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמוצים ופלפל חריף, אתה יכול לבחור ריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, רוזום יבש כמעט תמיד עובד. בוליג-להנרט פייספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס]()
בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטרפצ ' ן הוא אחד הכרמים הפרטיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוסל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ומרוחקים הפונים דרומה המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. ריזלינגים מצוינים הם בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות מובהקת של סלע וחומציות מאוזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, המציג מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.