ניוקי בטטה עם פטריות
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך ניוקי בטטה, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו ניוקי בטטה עם חמאה חומה פריכה עם פטריות קרמל בלסמיות + גבינת עיזים, ניוקי תפוחי אדמה עם פטריות מטוגנות, ו ניוקי תפוחי אדמה עם חמאת שום, פטריות וחלזונות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ניוקי על פי הוראות החבילה. תתחמם.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 3 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שום בצלצלים; מטגנים 2 דקות או עד למכרז.
הסר ממחבת. נגב מחבת נקייה.
ממיסים הנותרים 4 כפות. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים פטרוזיליה, מרווה, ותערובת פטריות.
הוסף ניוקי מבושל חם, ולזרוק בעדינות. מערבבים במלח ופלפל.
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.