קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה

ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה
ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרמזן, קמח, חלמון ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה, Gorgonzola Dolce עם תאנים ופורט, ו פניני נקניק עם ענבים וגורגונזולה דולצ'ה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים מים לכיסוי על ידי 1"; מביאים לרתיחה, להפחית בינוני heatto, ומבשלים untiltender, 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
ניקוז;להפריש ולתת מגניב מעט.לקלף תפוחי אדמה. לעבור דרך או טחנת מזון או מסננת,לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
לטאטא חלמון ביצה וחלמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הוסף תערובת ביצה, 1/3 כוס
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
פרמזן, 1 כוס קמח, 1 כפית מלח, אגוז מוסקט לתפוחי אדמה.שימוש בידיים שלך, gentlymix כדי ליצור רך אבל לא stickydough.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מעבירים את הבצק למשטח המשוריין. לאסוף לתוך aball, ואז לחלק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
קו אפייה מצופה בנייר קלף; אבק עם קמח. עבודה עם1 חתיכה בכל פעם (לשמור על חתיכות אחרות מכוסות במגבת dampkitchen), לגלגל בצק intoa 24"-חבל ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
9
חותכים לרוחב ל 1 " חתיכות. עבודה עם 1 חתיכת בכל פעם, לחץ lightlyon ניוקי עם החלק האחורי של thetines של מזלג בעדינות rollgnocchi ליצור רכסים בצד 1.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גלולגלול
10
מניחים על bakingsheet מוכן ואבק קל עם flour.DO קדימה: ניתן לעשות 4hours קדימה. כיסוי וצינה.מכסים וקור נשאריםגבינה סגורה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
11
להביא שמנת, רוזמרין, וג ' ינג ' ר לרתיחה בקטן גלאוקפן.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קרםקרם
12
הסר מחום; לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות. תניח בצד.
13
מחממים תנור ל 375°f. Bringa סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עבודה בבצ 'סוףכ12 בכל פעם, קוקגנוצ' י עד שהם צפים אל פני השטח, 2-3 דקות. באמצעות כפית אסלוטית, להעביר gnocchito צלחת אפייה מצופה 1 חמאת כף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סירסיר
14
מערבבים 3 כפות פרמז ' ן,נשאר 1 כף חמאה, ונקניקים בקערה קטנה.זן שמורות שמנת mixtureinto צלחת בכל רחבי ניוקי. לשבור חתיכות קטנות של Gorgonzola; לפזר מעל.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרמזןפרמזן
ניוקיניוקי
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מפזרים את הנותרים
16
פרמזן נגמר, ואז תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
17
אופים עד המילוי הוא מבעבע ואת toppingis השחמה, 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור