קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ניוקי די פאטה קון ראגו די אגנלו

ניוקי די פאטה קון ראגו די אגנלו
המתכון ניוקי di Patate con Ragù di Agnello יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 714 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, שיני שום, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: תפוחי אדמה, ו ניוקי עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להוסיף שום, רוזמרין, עלה דפנה; sauté עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מפזרים כבש עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
הוסף טלה לסיר; sauté עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הוסף יין; לגרד חתיכות השחמה. מערבבים עגבניות, 1 כוס מים, ו 1 כפית מלח; להביא להתבשל. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד כבש הוא רך, הוספת מים נוספים במידת הצורך עקביות חצוף, על 1 1/2 שעות. זרוק שום. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ניקוז. לקלף תפוחי אדמה בעודם חמים; לחץ דרך טחנת מזון או ריסר תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים 1 1/2 כוסות קמח תל על משטח העבודה; לערבב 3/4 כפית מלח ואגוז מוסקט. תפוחי אדמה כפית על תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מפזרים 3/4 כוס קמח נוסף; מערבבים קמח ותפוחי אדמה יחד בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
יוצקים ביצה על תערובת תפוחי אדמה קמח. ללוש קלות עד הבצק הוא כמעט חלק, הוספת יותר קמח על ידי כף אם הבצק דביק, על 5 דקות (לא overwork בצק).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף; מפזרים קמח. מחלקים בצק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
רול כל חתיכה על משטח משוריין לתוך חבל בקוטר 3/4 אינץ'; לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ'. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, רול ניוקי לאורך גב של מזלג tines, מה שהופך רכסים בצד 1. לחץ על אגודל בצד השני, עושה חלול.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על גיליון מוכן. (ראגו וניוקי יכולים להתבצע 6 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. לחמם ראגו לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
9
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להסיר מן החום. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הוסף חצי ניוקי; לבשל עד ניוקי מכרז לעלות על פני השטח, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר ניוקי חמאה מומסת; לזרוק מעיל. חזור עם ניוקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
ניוקי חום במחבת מעל חום בינוני גבוה, משליך עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחלקים ניוקי בין צלחות. למעלה עם ראגו חם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי