קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ניוקי די פאטה קון ראגו די אגנלו

ניוקי די פאטה קון ראגו די אגנלו
המתכון ניוקי di Patate con Ragù di Agnello יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 714 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, שיני שום, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: תפוחי אדמה, ו ניוקי עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להוסיף שום, רוזמרין, עלה דפנה; sauté עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מפזרים כבש עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
הוסף טלה לסיר; sauté עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הוסף יין; לגרד חתיכות השחמה. מערבבים עגבניות, 1 כוס מים, ו 1 כפית מלח; להביא להתבשל. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד כבש הוא רך, הוספת מים נוספים במידת הצורך עקביות חצוף, על 1 1/2 שעות. זרוק שום. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
ניקוז. לקלף תפוחי אדמה בעודם חמים; לחץ דרך טחנת מזון או ריסר תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים 1 1/2 כוסות קמח תל על משטח העבודה; לערבב 3/4 כפית מלח ואגוז מוסקט. תפוחי אדמה כפית על תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מפזרים 3/4 כוס קמח נוסף; מערבבים קמח ותפוחי אדמה יחד בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5
יוצקים ביצה על תערובת תפוחי אדמה קמח. ללוש קלות עד הבצק הוא כמעט חלק, הוספת יותר קמח על ידי כף אם הבצק דביק, על 5 דקות (לא overwork בצק).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף; מפזרים קמח. מחלקים בצק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
רול כל חתיכה על משטח משוריין לתוך חבל בקוטר 3/4 אינץ'; לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ'. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, רול ניוקי לאורך גב של מזלג tines, מה שהופך רכסים בצד 1. לחץ על אגודל בצד השני, עושה חלול.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על גיליון מוכן. (ראגו וניוקי יכולים להתבצע 6 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. לחמם ראגו לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
9
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להסיר מן החום. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הוסף חצי ניוקי; לבשל עד ניוקי מכרז לעלות על פני השטח, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר ניוקי חמאה מומסת; לזרוק מעיל. חזור עם ניוקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
ניוקי חום במחבת מעל חום בינוני גבוה, משליך עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מחלקים ניוקי בין צלחות. למעלה עם ראגו חם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי