קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

ניוקי די פאטה קון ראגו די אגנלו

ניוקי די פאטה קון ראגו די אגנלו
המתכון ניוקי di Patate con Ragù di Agnello יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 714 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, שיני שום, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: תפוחי אדמה, ו ניוקי עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
להוסיף שום, רוזמרין, עלה דפנה; sauté עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מפזרים כבש עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4
הוסף טלה לסיר; sauté עד השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הוסף יין; לגרד חתיכות השחמה. מערבבים עגבניות, 1 כוס מים, ו 1 כפית מלח; להביא להתבשל. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד כבש הוא רך, הוספת מים נוספים במידת הצורך עקביות חצוף, על 1 1/2 שעות. זרוק שום. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז. לקלף תפוחי אדמה בעודם חמים; לחץ דרך טחנת מזון או ריסר תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים 1 1/2 כוסות קמח תל על משטח העבודה; לערבב 3/4 כפית מלח ואגוז מוסקט. תפוחי אדמה כפית על תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מפזרים 3/4 כוס קמח נוסף; מערבבים קמח ותפוחי אדמה יחד בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
יוצקים ביצה על תערובת תפוחי אדמה קמח. ללוש קלות עד הבצק הוא כמעט חלק, הוספת יותר קמח על ידי כף אם הבצק דביק, על 5 דקות (לא overwork בצק).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף; מפזרים קמח. מחלקים בצק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
רול כל חתיכה על משטח משוריין לתוך חבל בקוטר 3/4 אינץ'; לחתוך לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ'. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, רול ניוקי לאורך גב של מזלג tines, מה שהופך רכסים בצד 1. לחץ על אגודל בצד השני, עושה חלול.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים על גיליון מוכן. (ראגו וניוקי יכולים להתבצע 6 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. לחמם ראגו לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
9
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להסיר מן החום. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
הוסף חצי ניוקי; לבשל עד ניוקי מכרז לעלות על פני השטח, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר ניוקי חמאה מומסת; לזרוק מעיל. חזור עם ניוקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
ניוקי חום במחבת מעל חום בינוני גבוה, משליך עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מחלקים ניוקי בין צלחות. למעלה עם ראגו חם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי