ניוקי ירוק עם גבינה כחולה: ניוקי ורדה Carduta Del Formaggio
ניוקי ירוק עם גבינה כחולה: ניוקי ורדה Carduta Del Formaggio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 507 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא מלח, קומץ פתיתי צ'ילי, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו ניוקי גבינה כחולה, ניוקי עם בייקון, תרד וגבינה כחולה, ו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מחממים שמן זית כתית על חום גבוה, ואז משליכים פנימה תרד עם מלח. לבשל במשך כ 1 דקה.
הסר תרד והלם בקערה של מי קרח קרים.
מניחים תרד במגבת צלחת נקייה ומלחצים תרד יבש על ידי פיתול וסחיטה. באמצעות סכין, קוצצים את התרד דק מאוד.
בינתיים, לקחת את תפוחי אדמה מבושלים חמים, לקלף אותם, ולהפעיל אותם דרך טחנת מזון על ההגדרה הקטנה ביותר, או ricer.
מוסיפים את התרד הקצוץ לתפוחי האדמה ומערבבים לשלב. הפוך היטב במרכז תערובת תפוחי אדמה תרד, להוסיף את הקמח, ביצה, ומלח, ולשים כדי ליצור בצק.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מגלגלים את הבצק לחבלים עבים 1 אינץ 'וחותכים לחתיכות ארוכות 1 אינץ'. להעיף את הבצק מעל הקוצים של מזלג כדי לקבוע את הצורה ניוקי קלאסי. זרוק 10 עד 15 ניוקי בכל פעם לתוך מים רותחים. כאשר הם צפים, כולם יחד, להסיר את הניוקי לאמבט הקרח.
לנקז היטב. חזור עד כל ניוקי כבר מבושל.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מועכים יחד את Gorgonzola והחמאה עד חלקה.
מוסיפים את הגראפה ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, כ 4 דקות. לזרוק ניוקי למחבת עם Gorgonzola וחמאה עד בשילוב טוב.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וקומץ פתיתי צ ' ילי ועירית.
יוצקים לתוך קערות פסטה מחוממות ומגישים.