ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה
המתכון ניוקי Gratineed עם תרד ריקוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 445 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלק-ריקוטה, פלפל, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו ניוקי תרד וריקוטה, ניוקי תרד וריקוטה, ו ניוקי תרד ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ניוקי בסיר 5 ליטר של מים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה (ניוקי יצוף אל פני השטח כאשר נעשה).
להקציף יחד שמנת, קמח, מלח, פלפל, מוסקט במחבת 12 אינץ ' ovenproof, ואז להביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. המשך להרתיח, לטאטא לעתים קרובות, עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיף תרד בחופן, זורק עם מלקחיים, ומבשל עד נבול, 2 עד 4 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בניוקי. ריקוטה כפית מעל ניוקי ב 5 בובות גדולות ומפזרים מוצרלה. מטאטאים 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד גבינה הוא השחמה מבעבע כתמים, על 2 דקות. מתבלים עם פלפל.