ניוקי סולת עם ראגו אוקסטייל
המתכון סולת ניוקי עם ראגו Oxtail יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 105 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גזר, גבעולי רוזמרין, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: חזיר ראגו עם סולת ניוקי, ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי), ו זנב שור ראגו.
הוראות
מפזרים זנב שור עם מלח ופלפל, ואז קמח.
שמן חום בסיר ovenproof רחב כבד על חום גבוה.
מוסיפים זנב שור; מבשלים עד חום מכל הצדדים, כ -15 דקות.
מוסיפים סלרי, גזר ובצל לסיר. להפחית את החום בינוני גבוה ומטופח עד ירקות חום, כ 15 דקות.
מוסיפים יין ועגבניות. מרתיחים עד מעובה רוטב עבה, על 5 דקות.
מפזרים שום. קשרו פטרוזיליה, רוזמרין ועלי דפנה עם מיתר מטבח והוסיפו לסיר. להחזיר זנב שור לסיר בשכבה אחת.
מוסיפים את כל המרק; מביאים לרתיחה. מכסה סיר; מניחים בתנור.
Braise oxtails עד מאוד רך, על 2 שעות.
מעבירים זנב שור לסדין אפייה מעוטר. באמצעות masher תפוחי אדמה, לרסק מיצים וירקות בסיר לרוטב גס. משוך בשר משוקסל ולהוסיף לרוטב. סמרטוט העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה. להביא חלב, חמאה, ומלח להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה. בהדרגה להקציף בסולת. מערבבים עד סולת הוא עבה מאוד מבעבע, על 3 דקות.
הסר מהחום; לערבב חלמונים, 1 בכל פעם, ואז 1 כוס פרמזן.
מניחים סיר על אש נמוכה ומערבבים 2 דקות.
מורחים סולת בצלחת מוכנה. מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 2 שעות ועד 2 ימים. מחממים תנור ל 246°. חמאה 15x10x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. באמצעות 1 3/4 אינץ ' חותך עגול, לגזור כמו ניוקי סולת רבים ככל האפשר; לארגן צלחת מוכנה. למעלה עם סמרטוט חם מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס פרמזן.
אופים עד מחומם דרך, 10 עד 15 דקות.