ניוקי סקווש Butternut עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי
ניוקי דלעת סקווש עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Epicurious יש 2 אוהדים. גשו לסופר וקנו פקורינו רומנו, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ניוקי סקווש Butternut עם קונפי ברווז ו Chard שוויצרי, דלורית צלויה וכריך שוויצרי, ו דלעת סקווש, Chard שוויצרי ריזוטו תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים חצאי סקווש, חותכים צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה משומנת ומכניסים תפוחי אדמה לצד. ירקות צלויים באמצע התנור עד הדלעת מכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח אדמה
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
העברת סקווש ללוח חיתוך ותפוחי אדמה למתלה בתנור, ולאחר מכן להמשיך לצלות תפוחי אדמה עד במכרז, כ 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
סקווש
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
4
כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לגרד בשר מ סקווש, להשליך את העור, ואז להכריח את הבשר דרך ricer לתוך קערה. למדוד את פירה 3/4 כוס ולשים בקערה אחרת (שארית מילואים לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
קערה
5
הסר את העור מתפוחי אדמה בעוד בשר חם בכוח דרך ricer לתוך קערה עם סקווש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
סקווש
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
קערה
6
מורחים מחית תפוחי אדמה סקווש במחבת אפייה רדודה אחרת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מורחים
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
החזירו את פירה לקערה ומערבבים בביצה, גבינה, טימין, מרווה, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
גבינה
מוסקט
טימין
מרווה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים קמח, ואז ללוש בעדינות בצק ביד 1 דקה (זה יהיה רך ומעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
9
להפוך את הבצק על קרש חיתוך מקומח לחתוך 3 מנות. בעדינות לגלגל כל חלק לתוך יומן ארוך על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
חותכים כל יומן לחתיכות 3/4 אינץ ' עם סכין מקומח.
ציוד שתשתמש בו
סכין
11
לחץ על חתיכת בצק כנגד קוצים של מזלג מקומח ודחוף עם אגודל מקומח בתנועה קדימה לקראת סוף הקוצים, ומאפשר לניוקי ליפול ממזלג על מגבת מטבח מקומטת. חזור עם חתיכות שנותרו של בצק.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
בצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
1
מבשלים רגלי ברווז, צד העור למטה, בקבוצות במחבת כבדה גדולה על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד השחמה וכמה שומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להעביר ברווז לניקוי קרש חיתוך, ואז להשליך את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת, הזמנת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
3
כאשר ברווז הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להיפטר עור ועצמות, ואז למשוך בשר לתוך 1/4 אינץ ' עבה חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
בשר
1
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' ולהסיר מחום. לבשל ניוקי ב 3 קבוצות בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד המרכזים מבושלים דרך, כ 3 דקות. (ניוקי יהיה לצוף למעלה לאחר כ 1 1/2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
2
להעביר כמו מבושל עם כפית מחוררת לחמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
3
ממיסים את הנותרים 2 כפות חמאה בסיר כבד 3-4 ליטר על חום מתון, ולאחר מכן מערבבים בצ ' ארד ומלח. לבשל, מכוסה, רק עד נבול, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
Chard שוויצרי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
בעוד chard הוא נבול, חום שמורות שומן ברווז במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז ברווז sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
Chard שוויצרי
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף chard, כולל כל נוזל בישול, וברווז לניוקי ולבשל על חום מתון, זורק בעדינות, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
Chard שוויצרי
ברווז שלם
6
מגישים מפוזר עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
1
* מחית תפוחי אדמה סקווש יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.