קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ניוקי עם סקווש וכרוב

ניוקי עם סקווש וכרוב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: ניוקי מקרוני וגבינה עם כרוב פריך, עוף קייל ומרק ניוקי, ו אחד מחבת בייקון שמנת ניוקי כרוב.

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הדלעת ומבשלים, ערבוב, עד מעט רך וזהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
3
מוסיפים את השום, מרווה, פתיתי פלפל אדום 1 כפית מלח; מבשלים עד השום רך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
מרווהמרווה
מלחמלח
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
מוסיפים את מרק העוף למחבת. כאשר הוא מתחיל להתבשל, מערבבים בקייל ומבשלים עד שהוא נבול מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את הניוקי, ערבוב למעיל. מכסים ומבשלים עד הניוקי הם רק במכרז, על 5 דקות. לחשוף ומערבבים 1/4 כוס פרמזן ואת הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ניוקיניוקי
חמאהחמאה
7
מפזרים את 1/2 כוס פרמזן הנותרים; להעביר את המטגן ומבשלים עד זהב תוסס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo