קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית וקנטרלים

ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית וקנטרלים
ניוקי עם פרושוטו, אפונה אביבית ושנטרל היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פרושוטו, עירית, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 262 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 93%, וזה נהדר. נסו דללו חורף: ניוקי עם אפונה מתוקה ופרושוטו, דללו חורף: ניוקי עם אפונה מתוקה ופרושוטו, ו ניוקי עם פטריות מורל ואפונת אביב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו לרתיחה 2 סירים, 1 גדולים ו -1 בינוניים, עם מים מומלחים היטב על אש בינונית. הקימו קערת מי קרח מומלחים היטב. מלבנים את האפונה הטרייה בסיר הבינוני של המים הרותחים עד שהם מבושלים אך עדיין פריכים ואז טובלים אותם מיד במי הקרח המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייהאפונה טרייה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוציאים אותם ממי הקרח ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מצפים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את שיני השום המרוסקות והפלפל האדום המרוסק. הביאו את התבנית לאש בינונית גבוהה. כשהשום הפך לחום זהוב והוא ארומטי מאוד, הסירו אותו וזרקו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפרושוטו ומקפיצים עד שהוא מתחיל להיות פריך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
קולים במשך 3 עד 4 דקות, וטעמו אם הם טעימים (הם צריכים להיות!).
9
מוסיפים את האפונה וציר העוף. מתבלים במלח, טועמים אותו (הוא אמור להיות טעים יותר). מבשלים עד שהציר מצטמצם בכמחצית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
בזמן שהציר מצטמצם, מוסיפים את הניוקי לסיר הגדול של המים הרותחים המלוחים. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים ומתנפחים מאוד. הניוקי צריך להיות ממש נפוח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
בזמן שהניוקי נמצא במים הרותחים, מוסיפים את החמאה לתבנית עם תערובת הפטריות. מבשלים על אש נמוכה ומערבלים לשילוב. טועמים ומתאימים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ניוקיניוקי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
כאשר הניוקי מבושלים, הוציאו אותם בזהירות ממי הבישול והוסיפו אותם לתבנית עם הפטריות. זורקים או מערבבים לאיחוד. מבשלים את הניוקי בתערובת פטריות עד שהוא נצמד לניוקי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ניוקיניוקי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הפרמיג ' אנו המגורד ואת העירית הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
14
מעבירים לקערות הגשה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
קרא לעצמך סופרסטאר!
16
מחממים את התנור ל 375 או 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
אופים את תפוחי האדמה עד שהם רכים מזלג, כ 45 דקות עד 1 שעה. בדוק אותם!
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
בעוד תפוחי האדמה הם עדיין קליפה חמה ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או רייסר. (אני מוצא כי טחנת מזון עובד בדיוק כמו רייסר והוא הרבה יותר קל לטפל) על מגש גיליון מרופד נייר קלף. כשעושים זאת שימו לב בזהירות כדי לשמור על תפוחי האדמה קלילים ואווריריים ככל האפשר. זה יסייע בשמירה על אור הניוקי. מקררים את תפוחי האדמה על מגש הסדין עד שהם קרים. זהו גם צעד חשוב מאוד. אם תפוחי האדמה חמים תוך הוספת קמח הם ידרשו יותר קמח מה שיגרום למוצר מוגמר כבד בהרבה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ניוקיניוקי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
19
כאשר תפוחי האדמה קרים לחלוטין, העבירו למשטח עבודה נקי. מקציפים יחד את הביצים והגבינה ויוצקים על תפוחי האדמה. מתבלים במלח. מכסים בנדיבות בקמח. זה צריך להיראות כמו שלג על ההרים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
20
מפוררים את תערובת קמח תפוחי האדמה בין האצבעות. מתחילים ללוש את הבצק עד שהוא תערובת הומוגנית יבשה. הבצק צריך להרגיש מעט לח, אך לא דביק. אם דביק מדי, חזור על השלג על במת ההרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
21
יוצרים את הבצק לבול עץ גדול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
22
חותכים פרוסות מהבולי עץ ומתחילים להתגלגל לחבלים ארוכים בעובי של כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
23
חותכים את החבלים לאורכי 1/2 אינץ'. מכסים בנדיבות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
24
מניחים את הניוקי בשכבה אחת על מגש גיליון מאובק בקמח. אל תערמו אחד על השני!!
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
25
השתמש או הקפיא את הניוקי מיד. אם הקפאה, מקום מגש ישירות לתוך המקפיא. לאחר הקפאה, ניתן לאחסן את הניוקי בשקיות ניילון, במקפיא, ללא הגבלת זמן. בעת בישול ניוקי הם יכולים לעבור ישירות מהמקפיא למים רותחים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
26
הערה: זה נוהג כללי להוציא ניוקי מהמים כשהם צפים. זו טעות גדולה. ניוקי צריך להיות מבושל במים רותחים עד שהם צפים ולקבל נחמד נפוח. אי בישול ניוקי מספיק זמן יביא גם לניוקי כבד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
27
נ.ב. אלה השף אן "סודות" לניוקי הגדול, השתמש בהם ותצליח בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.