ניוקי קינמון חלב עם רוטב לימון ופרמזן
המתכון ניוקי קינמון חלב עם רוטב לימון ופרמזן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 40 דקות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 149 גרם שומן, ובסך הכל 1723 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. נסו ניוקי ברוטב שום פרמזן, ניוקי ברוטב שום פרמזן, ו ניוקי ברוטב שום פרמזן עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים במים רותחים ומלוחים.
לאחר הבישול, מסננים ומעבירים אותם דרך רייסר.
מוסיפים את החמאה והחלמונים ומערבבים היטב.
מניחים את תערובת תפוחי האדמה בסיר ומוסיפים את הקינמון, אגוז המוסקט, המלח והפלפל, ומבשלים את התערובת על אש בינונית עד שנוצר בצק כמו עקביות. כשהוא מבושל מסירים מהאש ונותנים לתערובת להתקרר.
להכנת קליפות הלימון המסוכרות, הסר את העור מהלימונים, היזהר שלא לקבל את הגוש הלבן.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר, ומוסיפים את קליפות הלימון. מבשלים עד שהקליפות מבושלות והנוזל סירופי, כ-45 דקות.
לרוטב השמנת, שלבו את כל המרכיבים והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 5 דקות.
מחממים סיר גדול של שמן חמניות ל 360 מעלות צלזיוס.
מניחים את תערובת הניוקי המקוררת לשקית צנרת, ומצנפים צורות ניוקי בגודל 1 אינץ'. זורקים את הניוקי לפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 2 דקות.
להגשה שמים את הרוטב על בסיס כל צלחת, מניחים מעל את הניוקי ומקשטים בקליפת הלימון המסוכרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם רמז של סגול. שזיפים, תווים סגולים מתערבבים עם גרגרי יער שופעים ובשלים. מרחיבה וחיה על החיך, עם תחושת פה מתמשכת וקטיפתית. הסיום הארוך קבור בפירות.יין רב תכליתי, המוגש בצורה הטובה ביותר ב-64 אלף, פנטסטי עם בשרים אדומים עסיסיים, בגריל או קלוי.