ניוקי תפוחי אדמה
המתכון ניוקי תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -47 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, תפוחי אדמה חלודים, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ניוקי תפוחי אדמה, ו ניוקי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מורחים שכבה של מלח כשר על תבנית אפייה ומסדרים את תפוחי האדמה למעלה (ראו הערה של קוק).
אופים עד קצת מבושל יתר על המידה, כ 45 דקות.
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים, לגרוף את הבשר. שמור את קליפות תפוחי האדמה, אם תרצה, לשימוש נוסף.
להעביר את תפוחי האדמה דרך מעתיק תפוחי אדמה או לגרר אותם על החורים הגדולים של פומפיה תיבת. אתה צריך בערך 2 כוסות. הפוך ערימה של תפוחי אדמה על הדלפק עם באר באמצע, להוסיף 3 של חלמונים ביצה, גבינה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מערבבים את תפוחי האדמה ומערבבים היטב עם הידיים.
מפזרים 1/2 כוס הקמח על תפוחי האדמה, באמצעות פרקי האצבעות שלך, לחץ אותו לתוך תפוחי האדמה. מקפלים את המסה על עצמו ולחץ שוב.
מפזרים על יותר קמח, לאט לאט, מתקפל ולוחץ על הבצק עד שהוא פשוט מחזיק יחד, (נסה לא ללוש אותו.) לעבוד כל בצק נצמד האצבעות שלך בחזרה לתוך הבצק. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד חלמון ביצה או קצת מים. הבצק צריך לתת תחת לחץ קל. זה ירגיש מוצק אבל מניב. כדי לבדוק אם הבצק הוא עקביות נכונה, לקחת חתיכה לגלגל אותו עם הידיים על לוח משוריין היטב לתוך חבל 1/2 אינץ ' בקוטר. אם הבצק מחזיק יחד, הוא מוכן. אם לא, מוסיפים עוד קמח, מקפלים ולוחצים על הבצק עוד כמה פעמים, ומבחנים שוב.
שמירה על משטח העבודה שלך ואת הבצק קל floured, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות.
גלגל כל חתיכה לתוך חבל על 1/2 אינץ ' בקוטר.
חתוך לחתיכות באורך 1/2 אינץ'. קמח קל הניוקי כפי שאתה חותך אותם. אתה יכול לבשל אלה כפי שהוא או ליצור אותם לצורה ניוקי קלאסי עם לוח ניוקי, משוט חמאה מרופד, או את הקוצים של מזלג גדול התהפך. השאר את הקצה התחתון של לוח ניוקי על משטח העבודה, ולאחר מכן להטות אותו בערך זווית 45 מעלות. קח כל חתיכה ו למעוך אותו בקלילות עם האגודל נגד הלוח בעת ובעונה אחת דוחף אותו ממך. הוא יתגלגל החוצה ומסביב לאגודל, ילבש צורה כתומה -- עם רכסים על העקומה החיצונית מהלוח ומשטח חלק על העקומה הפנימית היכן שהאגודל היה. (עיצוב אותם לוקח קצת זמן ומיומנות. אתה יכול לעשות אצווה רק לאימון.) ההזחה מחזיקה את הרוטב ומסייעת ניוקי לבשל מהר יותר.
כאשר אתה מעצב את הניוקי, אבק אותם קלות עם קמח לפזר אותם על גיליונות אפייה מרופדת בנייר קלף או נייר שעווה. הגדר ניוקי מלא גיליון עוגיות מול מאוורר על נמוך במשך 1/2 שעה (הפיכת ניוקי לאחר 15 דקות). אם אתה לא לבשל את הניוקי עד למחרת או מאוחר יותר, להקפיא אותם. לחלופין, אתה יכול לצוד אותם עכשיו, לנקז ולזרוק עם קצת שמן זית, לתת מגניב, ואז לקרר כמה שעות או לילה. כדי לחמם, לטבול במים חמים במשך 10 עד 15 שניות, ואז לזרוק עם חמאה משחימה עד חם.
כאשר מוכן לבשל, להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף מלח. זרוק את הניוקי ומבשלים כ -90 שניות מהרגע שהם עולים אל פני השטח.
הסר את הניוקי המבושל עם רחפן, לנער את המים העודפים, ולשרת לפי הצורך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון