ניוקי תרד ריקוטה
ניוקי תרד ricotta הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 617 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש קמח, גבינת עיזים, מלח, גבינת ריקוטה חלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ניוקי תרד וריקוטה, ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה, ו ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה.
הוראות
Blanch תרד לסחוט לחות עודפת: למלא חצי סיר בינוני עם מים וחום עד רותח.
מוסיפים תרד ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה.
תן תרד קריר מספיק כדי לגעת, ואז לסחוט לחות רבה ככל שאתה יכול לצאת מזה. אתה יכול גם להשתמש ricer תפוחי אדמה אם יש לך אחד כדי לסחוט את הלחות עודף מתוך התרד.
מוסיפים את התרד, ביצה, מלח, וחצי מהריקוטה למעבד מזון. דופק עד מעורבב לחלוטין.
העברת תערובת לקערה גדולה, לערבב את ריקוטה הנותרים גבינת פרמזן. מערבבים קמצוץ של אגוז מוסקט לתוך הקמח.
מוסיפים את הקמח ביד, מתחילים עם חצי מהקמח.
מערבבים הכל עם הידיים עד התערובת מחזיקה יחד כמו בצק.
שים את הבצק על משטח חלק, נקי מקומח קלות. ללוש קלות במשך כדקה, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, אם הבצק נדבק בקלות רבה מדי על הלוח או הידיים. (בשלב זה, אם אתה עוטף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך שעה, זה יהיה קל יותר לגלגל החוצה.)
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, ועדיין רק קצת דביק, לחלק אותו ל 4 מנות, כל אחד בגודל של תפוז.
מגלגלים את הבצק לחבלים ארוכים, חתוכים לחתיכות: פורחים את הידיים בקלילות. באמצעות שתי הידיים, ומגע קל, מגלגלים את הבצק החוצה בתנועה הלוך ושוב, החל במרכז ומותח את הבצק החוצה, כדי ליצור גליל.
זה החלק המסובך. אתה לא רוצה לשים כל כך הרבה לחץ כך שאתה לדחוס את הבצק, אבל אתה צריך מספיק לחץ כדי ליצור חבל של בצק.
הטריק הוא למתוח את הבצק לצדדים כפי שאתה מתגלגל. לאחר קטע אתה עובד על מקבל להיות על רגל ארוכה, אתה עלול למצוא את זה קל יותר לחתוך אותו לשניים, ולאחר מכן להתחיל לעבוד על זה קטע קטן יותר.
מרדדים את הבצק עד רול הוא בערך בגודל של אצבע אמצעית. (שים לב שאם הידיים שלך או הלוח הוא קצת מקומח מדי, ייתכן שאין לך מספיק מתיחה בין העור שלך ואת הבצק כדי למתוח אותו בקלות לצדדים.)
חותכים כל גליל לחתיכות 1 אינץ'.
צור חריצים עם מזלג: החזק מזלג בזווית של 45% עם הקוצים שלו הפונים כלפי מטה על לוח העבודה, החלק המעוגל של המזלג הפונה ממך. החל מהתחתית החיצונית המעוקלת של המזלג, לחץ על כל פיסת בצק לאורך הקוצים.
תן לניוקי ליפול בחזרה למטה.
זוהי תנועה די מהירה, התוצאה היא הזחה של המזלג tines בצד אחד של הניוקי, והזחה של קצה האצבע בצד השני.
מניחים את הניוקי על גיליון עוגיות מקומטות קלות. בשלב זה הם יכולים להיות מבושלים, או כל הזמן במקרר כמה שעות או לילה.
מבשלים את הניוקי במים רותחים: לבשל את הניוקי, למלא סיר רחב גדול חצי הדרך עם מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים 1 כפית מלח על כל ליטר מים.
ברגע שהמלח נמס, בעדינות לזרוק את הניוקי במים, אחד אחד. נסה לעשות את זה בדרך כי הניוקי לא נופלים על גבי אחד את השני, אבל לנוח על החלק התחתון של המחבת בשכבה אחת.
כשהניוקי יבשלו, הם יעלו לפני המים אחרי כמה דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את ניוקי עלה מן הסיר, במקום בקערת הגשה.
לפעמים הניוקי יכול לתקוע קצת בתחתית. אם אתה חושד בזה, לדחוף אותם קצת כדי unstick אותם. כאשר אתה מסיר כמה ניוקי, אתה יכול להוסיף עוד כמה למחבת.
אתה מבשל את הניוקי, תכין את הרוטב.
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מוסיפים את העגבניות (כוללים כל מיצים מהפחית) בבת אחת (זהיר, הם עלולים לגרום לשמן להתיז כמו העגבניות פגעו במחבת). ברגע התערובת רותחים, להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל, נחשף במשך 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח. מערבבים מדי פעם. השתמש מרסק תפוחי אדמה לשבור את כל חתיכות מוצקות של עגבניות, אתה רוצה פירה מחוספס.
לאחר הרוטב מפחית עקביות עבה בינוני, להוסיף את גבינת עיזים, ערבוב עד שהוא מעורבב היטב.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מגישים ניוקי עם הרוטב ופרמזן מגורר נוסף.