קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ניוקי תרד ריקוטה

ניוקי תרד ריקוטה
ניוקי תרד ricotta הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 617 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש קמח, גבינת עיזים, מלח, גבינת ריקוטה חלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ניוקי תרד וריקוטה, ניוקי מוקרם עם תרד וריקוטה, ו ניוקי ריקוטה עם תרד וגורגונזולה.

הוראות

1
ניוקי
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2
Blanch תרד לסחוט לחות עודפת: למלא חצי סיר בינוני עם מים וחום עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים תרד ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
ניקוז.
5
תן תרד קריר מספיק כדי לגעת, ואז לסחוט לחות רבה ככל שאתה יכול לצאת מזה. אתה יכול גם להשתמש ricer תפוחי אדמה אם יש לך אחד כדי לסחוט את הלחות עודף מתוך התרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
1
מוסיפים את התרד, ביצה, מלח, וחצי מהריקוטה למעבד מזון. דופק עד מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
העברת תערובת לקערה גדולה, לערבב את ריקוטה הנותרים גבינת פרמזן. מערבבים קמצוץ של אגוז מוסקט לתוך הקמח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הקמח ביד, מתחילים עם חצי מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מערבבים הכל עם הידיים עד התערובת מחזיקה יחד כמו בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
שים את הבצק על משטח חלק, נקי מקומח קלות. ללוש קלות במשך כדקה, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, אם הבצק נדבק בקלות רבה מדי על הלוח או הידיים. (בשלב זה, אם אתה עוטף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך שעה, זה יהיה קל יותר לגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
כאשר הבצק הוא חלק וגמיש, ועדיין רק קצת דביק, לחלק אותו ל 4 מנות, כל אחד בגודל של תפוז.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מגלגלים את הבצק לחבלים ארוכים, חתוכים לחתיכות: פורחים את הידיים בקלילות. באמצעות שתי הידיים, ומגע קל, מגלגלים את הבצק החוצה בתנועה הלוך ושוב, החל במרכז ומותח את הבצק החוצה, כדי ליצור גליל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
זה החלק המסובך. אתה לא רוצה לשים כל כך הרבה לחץ כך שאתה לדחוס את הבצק, אבל אתה צריך מספיק לחץ כדי ליצור חבל של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
הטריק הוא למתוח את הבצק לצדדים כפי שאתה מתגלגל. לאחר קטע אתה עובד על מקבל להיות על רגל ארוכה, אתה עלול למצוא את זה קל יותר לחתוך אותו לשניים, ולאחר מכן להתחיל לעבוד על זה קטע קטן יותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מרדדים את הבצק עד רול הוא בערך בגודל של אצבע אמצעית. (שים לב שאם הידיים שלך או הלוח הוא קצת מקומח מדי, ייתכן שאין לך מספיק מתיחה בין העור שלך ואת הבצק כדי למתוח אותו בקלות לצדדים.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
חותכים כל גליל לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
צור חריצים עם מזלג: החזק מזלג בזווית של 45% עם הקוצים שלו הפונים כלפי מטה על לוח העבודה, החלק המעוגל של המזלג הפונה ממך. החל מהתחתית החיצונית המעוקלת של המזלג, לחץ על כל פיסת בצק לאורך הקוצים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
תן לניוקי ליפול בחזרה למטה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
10
זוהי תנועה די מהירה, התוצאה היא הזחה של המזלג tines בצד אחד של הניוקי, והזחה של קצה האצבע בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
11
מניחים את הניוקי על גיליון עוגיות מקומטות קלות. בשלב זה הם יכולים להיות מבושלים, או כל הזמן במקרר כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מבשלים את הניוקי במים רותחים: לבשל את הניוקי, למלא סיר רחב גדול חצי הדרך עם מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים 1 כפית מלח על כל ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
ברגע שהמלח נמס, בעדינות לזרוק את הניוקי במים, אחד אחד. נסה לעשות את זה בדרך כי הניוקי לא נופלים על גבי אחד את השני, אבל לנוח על החלק התחתון של המחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
כשהניוקי יבשלו, הם יעלו לפני המים אחרי כמה דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את ניוקי עלה מן הסיר, במקום בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
לפעמים הניוקי יכול לתקוע קצת בתחתית. אם אתה חושד בזה, לדחוף אותם קצת כדי unstick אותם. כאשר אתה מסיר כמה ניוקי, אתה יכול להוסיף עוד כמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הרוטב
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
17
אתה מבשל את הניוקי, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
20
הסר וזרוק את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
21
מוסיפים את העגבניות (כוללים כל מיצים מהפחית) בבת אחת (זהיר, הם עלולים לגרום לשמן להתיז כמו העגבניות פגעו במחבת). ברגע התערובת רותחים, להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל, נחשף במשך 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח. מערבבים מדי פעם. השתמש מרסק תפוחי אדמה לשבור את כל חתיכות מוצקות של עגבניות, אתה רוצה פירה מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
22
לאחר הרוטב מפחית עקביות עבה בינוני, להוסיף את גבינת עיזים, ערבוב עד שהוא מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
23
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
24
מגישים ניוקי עם הרוטב ופרמזן מגורר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ניוקיניוקי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניוקי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.