ניקו Jaga (בקר עם תפוחי אדמה וגזר)
ניקו Jaga (בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בשר בקר, שמן canolan, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו רוסטביף עם גזר ותפוחי אדמה, בשר Mignonette עם תפוחי אדמה וגזר, ו תבשיל בקר עם תפוחי אדמה וגזר (מתכונים דומים).