נמסי לימון
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 7%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: נמסי לימון, נמסי לימון, ו לא אופים לימון נמס.
הוראות
בקערה בינונית שמנת יחד 3/4 כוס חמאה ו 1/3 כוס סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה 1 כף מיץ לימון ו -1 כפית גרידת לימון.
מערבבים את הקמח ועמילן התירס, ומערבבים לתערובת הלימון ליצירת בצק רך. מחלקים בצק לשניים, מרדדים כל חצי לבול עץ באורך של כ-8 אינץ 'וקוטר של 1 אינץ'. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 2 שעות, או עד המשרד.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
חותכים כל גליל לפרוסות בגודל 1/4 אינץ ' ומניחים על דף העוגיות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 8 עד 12 דקות, או עד להתייצבות. מצננים לחלוטין לפני הכפור.
בקערה קטנה מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר קונדיטורים, 1/4 כוס חמאה, 1 כפית מיץ לימון ו -1 כפית גרידת לימון במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. עוגיות פרוסט ולאפשר להתייבש לפני ההגשה או אחסון.